MEN HUR ORKAR NI!?

JAG HAR SAKNAT MIN MATILD
Nu är hon här. ÄNTLIGEN. om jag fick göra smilisar skulle det vara många glada sådana här! HAHA nu gjorde jag nästan en igen HAHA.
Vi har bakat BANANKAKA. Jag hatar bananer, men i kaka smakar det rätt bra!

Veronica Maggio undehåller oss i bakgrunden.Hon är verkligen bra.

Matild har dålig fantasi. Inatt har vi sovit hos Linnea, efter att ha tittat på MTV (L) Awkward, PLAIN JANE (så underbart) och såklart Jersey Shore! Och efter det massa South Park avsnitt, vilka som...

Mirielle har ännu inte lyckats se ett enda avsnitt när Kenny dör. Det är faktiskt väldigt bra gjort. Han dör ju hela tiden. Så, nu får hon fortsätta på sin mening.

... vanligt inte innehöll någon kenny-död. Jag är djupt besviken. South Park hatar mig!

Jag är zombietrött.

Fint. Idag har vi vart hos Linneas små hästar, Matild dog av att rida Lucas, hon har haft för lite träning dessa tre veckor, men det lär väl bli ändring på det nu. Tyvärr.

Jag har ont i rumpan.

Nu vill jag se på Dumma Mej, dock kommer Mirielle hata den. För att den är animerad. Men den ÄR bra. Jag lovar.

SERIÖST, alla såna här nya äckelanimerade filmer är så ÖVERDRIVNA! Dom suger. Madagaskar är den enda bra. Och ice age, men sen är det fan slut.

Men nu är det ju faktiskt så att det är samma skapare på Dumma Mej som Ice Age!

Nu tycker jag att vi ska sluta blogga och se på film.

Hejdå.
JAG ÄR INTE KLAR ÄN OM DU TROR DET!!!!
Som om det spelar någon roll att det är samma skapare! Kolla bara på mig och min bror, där är det samma skapare (urk) men det hjälpte fan inte! Nej, animerade filmer suger. Matild har dålig smak, i ALLT.
Vi måste faktiskt berätta vad som händer på höstlovet!

Och förresten, vi har kommit hem från praktiken nu, det var jättebra, vi orkar inte skriva mer om det nu!

Nu är det höstlov, imorgon ska vi till travet, på onsdag/torsdag ska vi filma, på fredag ska vi till GÖTEBORG <3 på lördag vet jag inte och på söndag, då SMÄLLER DET! Matild fyller sjutton år gammal.!

Sjutton år, sjutton år i staden, där vi växte upp och så, märker du hur fort det går?

HEJDÅ!/Matild&Mirielle

Vi orkar ingen bild


Veronica Maggio ♥

Vi avgudar Veronica Maggio. Vi ska gifta oss med henne.

VI SKA LAGA MAT! Vi ska LAGA mat.
Vi har levt på äcklig färdigmat i flera dagar nu, förutom Linnea som även fått äta tacos då. Den jäveln. Jag ville också ha tacos. Thaimat har hon ätit också. JAG HATAR HENNE.
Vi ska iallafall vara duktiga och laga mat! Eller ja, koka pasta och blanda ihop någon färdig carbonarasås, men ändå. VI KAN INTE HJÄLPA ATT KYLEN INTE RYMMER NÅGOT!
Hm.. vad ska vi skriva om? Igår sov vi halva dagen och kollade lite på film. På kvällen käkade vi pizza, handlade och kollade mer på film. Idag har vi sovit och kollat på film. HAHA, vi är så aktiva!
Men vi var faktiskt trötta. Vi har kört massa, och i fredags var jag med på trav på Romme medan Linnea var på GRABBKVÄLL! HAHA. öhm. Jag har diskat igen.
Vi tänkte lägga upp en bild på vår ENORMA packning vi hade med oss, men tyvärr fick vi se att det inte såg så mycket ut på bilden. Skit samma



Det ser inte mycket ut, men JÄVLAR vad mycket det var. Det var precis att vi hann få på allt på tåget, och sen när vi skulle byta tåg så blockerade vi vägen för alla. Mot nästa tåg skulle vi först ner för flera trappor, så vi fick släpa/kasta ner väskorna. Som tur var var det en vänlig själ som hjälpte mig med ena väskan ner, sedan skulle vi UPP för massa jävla trappor. Vi hittade en mörk jävla hiss som såg ut att vänta på att få fastna med oss i. Men vi tog oss upp och ut till rätt spår. Vi kom till och med på tåget, men packningen tog upp flera säten. Folk klagade på den. Inte snällt. Det gick precis in i bilen. HAHA, så ja. Vi har mycket saker med oss.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag skriver inget mer.
FFN! (Farväl Från Norrland) / Mirielle & Linnea

 


Från oss Saaaaaaalaaaaboooooor

MIRIELLE DISKAR! Så, då vet alla det. Hon hatar att diska, men nu känner hon för det så då diskar hon! Hon har nu hittat en stor gryta och massa andra lyxiga saker. Nu vill hon inte diska längre...... Jobbigt.

Vi lever!! Vilket är ett mirakel eftersom Mirielle har varit på romme och jag har varit på karlsro hela kvällen och sen har vi kört bil. Jag körde foderbilen och var asgrym. Vi är trötta. Jag vet inte riktigt vad vi ska skriva mera.
Vi har fått köra en hel del. Idag körde jag fyra hästar fort, det var skojigt.
Vi vill sova. Vi ska sova, Mirielle ska bara diska klart. Skynda diiiiiiiiiiiiiiiiiig Miiiiiiiiiiiiiiriiiiiiiiiiiieeeeeellllllleeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Som ni kanske märker har jag inte särskilt mycket att skriva om. Jag är såå trött. Äsch, nu orkar jag inte mera.

Hejdå.

//Linnéa & Mirielle

Skrivet från Halmstad!

Jag är på plats i Halmstad och har första praktikdagen avklarad! Just nu är jag och Kajsa på rummet vi bor i och försöker titta på TV. Den strejkar, så det går inte så bra. Stackars Kajsa kommer missa Bonde söker fru (MOHAHAH).

Jag förväntar mig en liten uppdatering från mina vänner i Sala snarast. Saknar er redan, mina kontsiga bloggkamrater (L)

Hur gör man när man är godissugen, det närmaste godis man har är micropopcorn, men inte har någon micro? Den som kan svara på den frågan kan få ett pris. Fast inte något godispris. Hade jag haft godis hade jag ätit upp det själv.

Idag har det i alla fall varit väldigt lugnt. Inga fortkörningar (förutom några som åkte in till banan) och det har mest varit att mocka, släppa in och ut hästar och liknande. Blir spännande att se hur det blir imorgon. Har en känsla av att jag kommer bli lite mer stressad, men det går nog bra. Fick köra motion med en häst idag i alla fall, den var jättesnäll, så det gick bra.

Och. Jag tror nästan att jag kommer kunna prata finska flytande om två veckor. Eller inte.

Hejdå.
//Matilda

Vi har haft 8 unika besökare!

Det är exakt fyra mer än vi förväntat oss! Eller ja... vi kan ju gått in på olika datorer själva och tittat... Men skitsamma! Vi har fortfarande inte gett upp efter... många dagar, så vi kan känna oss mycket duktiga!

Det är kallt.

Nu ska Matilda och Mirielle ha en sista skoldag på en hel månad. Direkt kl tre när vi slutar bär det av mot först Ulricehamn för Matilda för att hämta upp min praktikkompanjon, och sedan vidare till Halmstad. Tåget för Mirielle och Linnéa går kl. 17.47 från Skööööööööövde.

Fan. Vi gillade Skövde. Det är inte bra. Inte bra alls.

Vi kommer sakna våra vovvar ♥ 

Hejdå.
//Matilda och Mirielle

Ready to go

Nu är det färdigt. Packat och klart. Bokstavligt talat alltså. Imorgon bär det av till praktiken. Tre veckors praktik utan någon skola.
Duscha. Packa ner datorn. Sova.
Ett till låttips: titta på rubriken, av Panic! at the disco.
Hejdå.
//Matilda

JAG MÅSTE PACKA

Pheobe i Vänner är min absoluta favoritmänniska i hela världen. Tillsammans med Barney i How I met you mother. Sheldon i Bing Bang Theory är också först på den listan.
Synd att både Jim Parsons och Neil Patrick Harris är bögar. Jag hade definitivt kunnat tänka mig att gifta mig med dom. Skit samma, jag och Sheldon SKA gifta oss. På riktigt. Jag lovar.
I alla fall. Jag sitter här och tittar på Vänner och läste precis mina vänners blogginlägg, så då tänkte jag att jag skulle ta och skriva ett jag med. Bara för att jag faller för grupptryck.
Jag håller på att "mind-packa" för tillfället. I huvudet har jag redan packat klart, bra va? Tyvärr är det inte riktigt lika bra i verkligheten. Men jag har åtminstone gjort klart kemin tills imorgon. Klappklapp.

Till skillnad från mina kära vänner ska jag inte till Sala på praktik, utan till Halmstad. Det ska bli väldigt roligt, men jag är lite nervös för hur Linnea och Mirielle ska klara sig utan mig. Jag får väl livsguida dem genom sms under tre veckor eller något. Dessutom har de bestämt sig för att köpa min födelsedagspresent där. Intressant.
Gud vad tråkigt jag skriver egentligen. Kom och tänka på detta efter Mirielles fina inlägg igår. Det är ju lite mer... färgglatt på något sätt. Fast å andra sidan är hon en ganska färgglad människa. Gul, liksom. Och just det. Hon är lite mer barnförbjuden är vanliga dödliga också.
Jag är trött.
Stackars Angelica. Du är förmodligen den enda som läser det här, och så får du så roliga inlägg. Jag får ta och rycka upp mig.
Ska avsluta detta värdelösa inlägg med att uppmana ALLA att lyssna på min nya favoritlåt. RAIN DANCE MAGGIE!
Jag kommer så få stryk av Mirielle för det här.
Bara för att min hund är söt.
Hejdå.
//Matilda

Vi är grymma!

"Vi är awesome, like usual." Citat från Linnea!
Hon är grym. Hon är världens modigaste människa.

Vi är trötta. Vi har varit vakna sedan klockan 5 imorse, sedan har vi varit och kört i skolan, fast vi egentligen var lediga. Vi är så duktiga! Nej, vi har inga liv.
Matild körde Jabber och Lass Indi, Linnea körde Presentus och Världens bästa (Kiara), och Mirielle körde Cirrulinus, Äckelmärren (Nellie) och Leif. (HAHAAH)
Sedan har vi varit så duktiga att vi har tvättat. Och hängt upp tvätten. Och till och med packat ner tvätten, nästan. Och gett Stefan läxor. Linnea har varit äckligt duktig och ringt om APU:n, hon borde vara med i Plain Jane, hon kan klara vad som helst nu! Hon behöver inget elhalsband! Jag måste vara världens mest meningsbygnadsfelskrivande-människa. Vi är som sagt trötta. Vi har handlat! Godis och mat och pizzor, för det räknas inte som mat. "Det är ingen mat, det är lunch!" Citat från Linnea igen. Sedan köpte vi också portionssmör till Mirielle, fem stycken, fem kronor, BILLIGT! Här marknadsför vi smör. I portionsformer! HAHAHAHAH Linnea tycker att vi ska återanvända dom och stoppa nytt smör i så att vi jag vet inte. Mer smör för pengarna! Sen har vi bloggat också! Och fnittrat hysteriskt ( Linnea är pinsam)
VI HANN MED BUSSEN! I exakt rätt ögonblick! Och vi köpte ingen mcdonaldsglass! JAG SKA ÄTA THAIMAT NU (L) Det är gott!
Linnea vill inte ta hand om sina hästar, dom är billiga, hamburgare? Hon älskar dom också
Ikväll ska vi packa klart. Imorgon far vi!
Vi kommer sakna våran Matild (L)
"Vår stöttepelare i livet!" Citat från Linnea ännu igen







/Mirielle & Linnea

Jersey Shore

HA! JAG BLOGGAR IGEN! MED MINDRE ÄN EN TIMMAS MELLANRUM!
Jag är pinsam.
MEN DET ÄR SÖNDAGKVÄLL IKVÄLL. Vilket är lika med MTVKVÄLL!!!!

Jersey Shore
Världens mest geniala program.
Underbart ♥


 





MIKE & SAMMIE BORDE SKICKAS TILL HELVETET!!!!!!!!

/Mirielle


Packar. Nästan. Snart. Sen.

Jag hatar att packa. Verkligen hatar det. Och jag har ändå inte börjat än. Eller jo, jag har valt ut lite kläder som ska med upp till Sala där jag och Mirielle förväntas överleva i tre veckor. HA, vi kan och vi ska klara det. Någon gång när vi har återuppstått efter denna lilla trippen.

Det är så obekvämt att ligga raklång över mina två sängar. Liksom, det är en tältsäng som är typ tre meter lägre än den andra. Ej bekvämt. Ändå kan jag inte resa mig upp, jag är för lat och jag vet att om jag reser mig upp så måste jag packa, som jag för övrigt precis skulle börja göra innan MIRIELLE skällde på mig för att jag inte hade bloggat idag och gjorde så jag hamnade i den här situationen. Alltså är det Mirielles fel när jag stannar uppe hela natten och packar och är död imorgon.

Jag har klippt mig idag. Det tycker jag faktiskt är ganska duktigt gjort av mig. Jag hatar att klippa mig. Håret blir liksom kortare då och det vill jag inte. Men klipper jag mig inte så blir det slitet. Åh vad roligt det måste vara att läsa om mina problem med håret, stackars du enstaka, eventuella läsare.

Nu tog min fantasi slut så jag börjar på ett nytt stycke för att det ska se ut som jag har skrivit mer än vad jag har gjort. Jag funderar även på att lägga in en bild, de andra har ju faktiskt gjort det så jag måste väl falla för grupptrycket och göra det med. Men jag har ju ingen rolig bild att lägga ut så jag kanske ska måla något i paint. Nej, det orkar jag inte. Paint är tråkigt.
Men åh så fyndigt gjort av mig att lägga in en bild som jag faktiskt har målat, men inte i paint.


Nu ska jag hämta mig en cola <3 och försöka packa. Igen.

Hejdå.

Rubrik

Jag har absolut inget att skriva om. Jag blir tvingad till det, så klaga inte på att det är värdelöst att läsa.
Men jag kan lova, jag kommer bli den mest uppdaterande av oss, jag kommer skriva HELA TIDEN snart!

Just nu sitter jag och tittar på How I met your mother.
Barney är på gång att få en "Perfekt vecka". HA! Matild, där har du något att lära dig!

OCH FÖRRESTEN! Av någon anledning har Matild förbjudit mig att skriva smilisar. Och därför:









HA! INGA RIKTIGA SMILISAR! SUCK ON THAT

Idag har jag packat. Min väska väger nog minst trehundra kg, och jag har fortfarande över hälften kvar att packa. På tisdag kväll tar jag & Linnea tåget till Sala för att ha tre veckors praktik hos Jörgen Westholm. Det ska bli så sjukt jävla roligt! Där emot inte lika kul att packa för tre veckor, som sagt.

Jag måste sluta bita på naglarna.

DET FINNS INGET ÄCKLIGARE ÄN FLORA SMÖR. SERIÖST, HAR NI PROVAT DET? DET ÄR DET VIDRIGASTE JAG SMAKAT I HELA MITT LIV. Det smakar kakdeg. DET ÄR INTE GOTT MED KAKDEG PÅ BRÖD. Så. Vidrigt.

SLUTA BITA PÅ NAGLARNA MIRIELLE.
Okej.

JAG SKA GIFTA MIG MED ASHTON KUTSCHER

HA. Jag vet vad jag kan skriva!!!!!!!!!

Vad sa penisen till kondomen?

TÄCK MIG, JAG GÅR IN!


Jag varnade er. Detta sög.
Därför ska jag rädda upp hela inlägget genom att lägga in en bild på världens bästa människa.
Från den bästa dagen i hela mitt liv.  




/Mirielle


Promenad

Jag och Mirielle var ute och gick en sväng idag och jag passade på att ta lite bilder. Förövrigt är jag ju helt klart bäst på att blogga av oss. Matildapower!
Hejdå.

Smått distraherad, som vanligt

Eftersom lilla Grön har varit så duktigt och gjort två inlägg på raken nu så tänkte lilla Rosa att hon också kunde vara lite redig. Inte för att jag har något särskilt intressant att skriva, men ändå.
Jag har varit i Göteborg hela dagen. Underbara stad <3 Visserligen satt jag på föreläsning största delen av tiden, men ändå. HAHA, jag måste sluta använda 'men ändå' hela tiden. Det finns inget mer irriterande än 'men ändå'.

Verkar inte bli något längre inlägg av mig idag. Är smått distraherad, vilket inte är särskilt ovanligt i och för sig. Men det var lite jobbigare än vad jag trodde att se på tv, lyssna på musik, skriva och göra ett inlägg på samma gång... Aja, bättre lycka nästa gång antar jag.
Haha, jag är dålig.

Hejdå.

Storstäd med The killers

Grön känner sig riktigt duktig. Mycket duktigare än mina bloggkompanjoner. Ni får allt skynda er om ni ska bli lika flitiga som jag är! Inte för att det här är så speciellt jättekul och läsa om kanske, men jag uppdaterar i alla fall. Bättre än inget.

Just nu håller jag på och storstädar med mami och har The Killers som bakgrundsmusik. Dom är bra, så är det bara. I början när de började spela Human på radio hatade jag den. Fullkomligt hatade den. Sen ju mer uttjatad den blev, detso bättre tyckte jag om den. När den tillslut var förbrukad för radion, ja då var den ännu bättre. Mystiskt.
V75 i Gävle idag då. Själv tycker jag att avdelning 2, lopp 6, kallblodsloppet, ska bli väldigt kul att se. Hallsta Lotus och Stamping håller jag nog några extra tummar för.
Och Gävles stora pris såklart. Skulle vara lite kul om det kunde gå bra för Iceland. Det känns som att han haft lite oflyt det sista. Sen så är han ju halvbror med GH Nemo också. Hejaheja.
Har tyvärr inte så stor koll på hästarna som startar idag, men det blir nog rolig att hålla ett öga på ändå.
Nu ska jag återgå till städningen och sedan börja packa inför den kommande APUn.
Hejdå.
Funktionen enterknappen för mellanrum verkar fortfarande havera. Suck.

Inte direkt örongodis

Fröken Grön sitter här och lyssnar på Idols första fredagsfinal. Det låter lite väl svajigt, kan jag nog tycka. Kanske är de stackars idolerna lite nervösa. Eller så är det jag som är överkritiskt. Lite kul är det i alla fall att det är så mycket yngre i år. Förlåt, sa jag så mycket yngre. Det är ju BARA yngre. Men det är väl inte dumt antar jag.

Måste säga att jag är grymt förtjust i Bards jokerdräkt. Ser framför ögonen hur en hel medeltidparad vandrar förbi fönstret. Fört i trupen går Alexander Bard med skägget i vädret och kastar godis ur en korg ut i publiken.
Suck. Reklam.
Personen som både jag och Mirielle ville skulle gå vidare, vilket han kanske gjort om han inte hoppat av, var lille nervöse Andreas. Sjunger hur bra som helt och har inte en gnutta självförtroende.
"Tror du att du har vad som krävs för Idol?"
"Naj."
Helt underbart.
Nu har jag inget mer att säga.
Hejdå.
VARFÖR GÅR DET INTE ATT GÖRA NORMALA STYCKEN?!?!?!


Klockan är fyra minuter över tolv.

Det är fredag. Den bästa dagen på veckan? Eller?

Jag har precis ätit hallonpaj med vanljsås. Det var gott.

På skolan är fredag bästa dagen. För då får man efterrätt.

Blogglöftet börjar redan svikas. Det finns inget att skriva om. Så då blir det ett meningslöst inlägg om hallonpaj.

Hallonpaj låter som Linnéas berättelse Hallonsås. Hon har ingen fantasi. Hallonsås, Jordgubbssås, Jordgubbsås 2, Kolasås, Kolasås 2 och Cholkadsås är namn på hennes berättelser. Två av dem har riktiga namn, påstår hon. Men jag vet att hon ljuger!

Matild längtar till sin födelsedag, för då ska hon få luddiga handbojor <3 // Mirielle

Hejdå.

Den tredje

Jag är den tredje personen. Det är jag som inte hade någon aning om att denna blogg existerade förrän för ganska exakt 16 minuter sen. Kan ju meddela redan nu till den eventuella läsare att jag är värdelös på sånt här, men jag antar att det inte gör så mycket.

Nu har jag ju fått order om att skriva ett detaljerat inlägg om världens bästa Kiara Queen och våran lilla tripp till Solvalla igår så jag vet ju vad jag ska skriva om, det är ju alltid något! I alla fall, vi åkte från Axevalla vid 13:00 igår och jag kan ju säga att jag är ganska glad över att Mirielle lånade ut sitt headset till mig och att jag inte har något emot att åka bil länge. Vi stannade två gånger om jag inte minns fel och då bara för att titta till Kiara som var lite otålig(vilket jag förstår, vem skulle inte bli otålig av att stå i en transport i ett x antal timmar?). Klockan 17:29 körde vi alltså in på Solvalla, ibland är är det bra att dokumentera allt man gör i sms och skicka till Mirielle. Vi var alla glada över att äntligen vara framme och jag och Kiara tog oss en liten promenad på stallbacken. Sötnosen var hur lugn och fin som helst och gick mest och tittade sig omkring, som vanligt med andra ord!
När allt var inpackat och Kiara stod/låg i sin tillfälliga box så gick vi andra och åt. Jag bestämde mig ganska snabbt att Solvallas stallcaffé ska förflyttas till Axevalla! Tänk att kunna äta thaibuffé varje gång man är där ute <3
Efter att vi hade ätit kollade vi på några lopp, eller ja, jag lämnade snabbt banan och spenderade min tid i boxen hos Kiara och såg till så hon åt och drack ordentligt. Kan ju säga att det var ganska uppskattat av damen att ha sällskap i boxen! I alla fall så började det närma sig nu, hjulen åkte på sulkyn och selen på Kiara. Sen åkte hon och Rebecca ut på banan och värmde lite på en liten banan innanför den stora banan. Kiara såg fin och väldigt pigg ut. De kom in för en liten paus medans lopp 7 gick och sen åkte de ut igen för att köra lite fortare. Kiara såg riktigt fin ut och verkade väldigt nöjd när de kom av banan. Efter det fick hon en dusch och så fick hon vila lite. Rebecca tog av henne framskorna bland annat och jag lyckades övertyga henne om att det ÄR bra att dricka vatten efter att man har värmt och innan man ska starta!
Skorna var i alla fall av och vi selade på igen. Kiara började bli lite spänd och man kunde se på henne att hon visste vad det var som var på gång. Själv började bli lite nervös. I alla fall så åkte de ut på banan igen, Kiara såg lite fin ut nu och jag höll på att dö på fläcken i väntan på starten. När det sen blev omstart var jag inte på bra humör kan jag ju lova. Tillslut kom de i alla fall iväg och jag såg till min besvikelse att Kiara låg utan rygg(alltså utan någon framför sig), långt bak i ytterspår. Då var jag bra sugen på att bara gå in i stallet och sätt mig och grina någonstans. Jag trodde aldrig att hon skulle orka ta sig därifrån till någolunda placering. Men jag tittade på resten av loppen utan någon större förhoppning och såg hur hon började kämpa i sista kurvan, då i fjärde spår!! Jag vände mig om och såg upploppen på en tv som fanns där, Kiara var inte ens med i bild först. Men helt plötsligt ser jag hur en häst kommer i raketfart och går förbi varenda häst utan problem. Mitt hjärta slog nog tio gånger så snabbt när jag insåg att det var Kiara. Att hon skulle komma ikapp vinnaren fanns inte på kartan, det var alldeles för långt avstånd mellan dem. Men herregud, vad grym hon är! Två på Solvalla och efter att hon låg så dumt till hela loppen. Jag var alldeles skakig efteråt och visste knappt vart jag skulle ta vägen. När de kom ut från banan och jag såg att Rebecca inte ens hade ryckt tussarna började jag nästan gråta av stolthet över min lilla pärla! Jag fattar fortfarande inte hur hon orkade ända fram i mål. Hon är otrolig <3
Efteråt så duschade vi av henne och jag gick lite med henne på stallplanen igen och sen fick hon komma in i boxen igen. Vi gjorde i ordning allting så snabbt vi kunde, vi hade ju en bra bit hem. Jag tror vi åkte därifrån kvart över elva och var hemma kvart i fyra. Kiara verkade glad över att vara hemma och glufsade i sig sin mat och rullade sig gång på gång. Jag var inte hemma förrän 04:17 och gick och la mig direkt, men kunde jag sova? Nej. Såklart jag inte kunde. Jag tror inte jag somnade förrän typ 05:00 så när klockan ringde en timme och en kvart senare så vägrade mamma låta mig gå upp som vanligt och åka till skolan och det är jag ganska glad över. Jag åkte till skolan halv ett och gjorde ett matteprov, någon som kan gissa hur bra det gick? Sen åkte jag hem igen och sov. Nu börjar jag känna mig som en människa igen. Men det var så värt det verkligen! Och jag tänker avsluta med att återigen säga att Kiara Queen är så otroligt grym, hon är min lilla älskling <3


KIARA QUEEN

Hur bäst är man inte om man kommer tvåa på Solvalla?
Det är i alla fall vad Kiara gjorde kl tio igårkväll med Linnea som skötare. Hon kan ju faktiskt få ta och skriva ett inlägg om detta senare, när hon har vaknat/kommit till skolan. Enligt pålitliga sms kunde hon inte gå och lägga sig förrän 04,18 inatt/morse.

Trevligt matteprov i eftermiddag, önskar jag.

I alla fall. Detta var vår skolas första start på Solvalla (för er obildade är detta Sveriges största travbana)
OCH HON KOM TVÅA!!! 20.000 trillade ner i kassan, bara sådär!
Tur att Linnea masserade henne i typ två timmar i måndags, annars hade hon nog kommit sist. Ha. Ha.

Än så länge har vi faktiskt lyckats riktigt bra. Tre inlägg på mindre än 24 timmar. Det är i och för sig fortfarande bara två av oss som skriver, men som sagt hoppas vi att ni (om det nu är någon som läser, förmodligen inte. Förhoppningsvis inte.) får stifta bekantskap med den tredje under dagen också.


 


Hejdå.


Smakprov

För er missledda musikmarodörer som tycker att September, Oskar Linnros & Bruno Mars nog är era
små favoriter gör vi denna lista på riktig musik. (Vi gick faktiskt in på Spotifys topplista för att välja ut dessa exempel, säger inte det allt?)

Här ska också sägas att Veronica Maggio är ett undantag. Hon är genialisk.

Snälla, flytta till musikens Mekka.

Sum 41

The Operation MD

Say Anything

Panic! At the Disco

Paramore

VersaEmerge

The Killers

Offspring

Green Day

John Mayer

Regina Spektor

Eliza Doolittle

Neon Trees

Blink 182

Gaslight Anthem

Rolling Stones

AC/DC

Phil Collins (Matild tvingade mig)

U2

Muse

Deep Purple

Black Sabbath

Calle and the Undervalleys (Matild)

Oasis

The Beatles

Volbeat

Dropkick Murphys

Coldplay

Nirvana

Alice Cooper

Dead by April

Lustra

Mutemath

Lily Allen

Och

Vidare


Lyssna!

 


"Jag är en ledare. Jag kan jag inte ha fel. Det är därför jag är en ledare."

Att sitta och plugga samhällskunskap kan vara underhållande. Tro det eller ej.
Detta måste vara det mest efterblivna påståendet vi någonsin hört.
Fast det är klart. Tycker man att det är önskvärt att gifta sig med sina kusiner och vara en allmänn Grästorpare (inget personligt) är det ju inte allt för förvånande att man kan slänga ur sig en sådan kommentar.

Varför startar vi en blogg?
För vi ska bevisa att vi kan! Fast det kommer vi inte kunna.
Det är som med allt annat vi säger att vi ska göra, vi har lite för kort minne för att komma ihåg att göra det.

Eller för lite motivation. Det är ju trots allt inte lika roligt att fortsätta med något som det är att börja med att göra det.

Det här börjar likna tankeleken.

Tankeleken är den mest geniala leken som någonsin uppfunnits. Och det beror på att jag uppfunnit den. För jag är en ledare, och jag kan inte uppfinna ogeniala saker, det är därför jag är en ledare.

Och akta så att du inte blir maktgalen, säger jag då.

Jag insåg precis att det låter som att en grymt schitzofren människa skrivit detta. Å andra sidan är det ju nästan det vi är. Tre personer som räknas som en. På ett ungefär.

Så nu vet ni det också, vi är tre människor som skriver här. Fast just nu två, för den tredje är på Solvalla och käkar thaibuffé efter att ha skolkat idag. Medan vi andra två mesar startar en blogg utan att den tredje har någon aning om att hon kommer tvingas delta i detta förmodligen misslyckade försöket.

Så nej, vi kommer inte lyckas. Kanske har vi dock en tillräckligt stor beslutsamhet för att skriva ett inlägg till.
Förhoppningsvis. Vi lovar inget.

Och kom ihåg. Du är en ledare. Därför kan du inte ha fel. Annars hade du ju faktiskt inte vart ledare.

Haha.

Hejdå.

RSS 2.0