GOTT NYTT ÅR

Nyår firas hemma hos mig i år, precis som de senaste nyåren! Haha, kan man säga så? Aja, nu kan man det.
Matild sitter och skriver nyårslöften och Mirielle läser på en chipspåse och dricker jordgubbsvin medans jag bloggar. Vad social och trevlig jag är!

Nu är det är bara en timma och tio minuter kvar på 2011.

Gott nytt år!
/Linnéa


På väg hem från partille

Julfirandet är över för i år. Ingen snö fick vi. Snyft. Jag sitter i bilen och lyssnar på offspring. Började med Gaslight Anthem men det gick inte. Jag fick obehagskänslor i hela kroppen. Och gissa varför. Jo, på grund av filmen vi såg Göteborg, Drive. Av någon anledning påminner musiken mig om hur det var att titta på den. Och så tycker jag att sångaren och skådespelaren är lika. Tack, filmjävel, nu kan jag inte för lyssna på musik utan att se någon få huvudet sönderstampat i en hiss i huvudet. Tack så jättemycket. /Matilda

På väg hem från partille

Julfirandet är över för i år. Ingen snö fick vi. Snyft. Jag sitter i bilen och lyssnar på offspring. Började med Gaslight Anthem men det gick inte. Jag fick obehagskänslor i hela kroppen. Och gissa varför. Jo, på grund av filmen vi såg Göteborg, Drive. Av någon anledning påminner musiken mig om hur det var att titta på den. Och så tycker jag att sångaren och skådespelaren är lika. Tack, filmjävel, nu kan jag inte för lyssna på musik utan att se någon få huvudet sönderstampat i en hiss i huvudet. Tack så jättemycket. /Matilda

Mot Sala!

Tjolahopp! Nu sitter jag och Mirielle på tåget till Sala. Jag mår illa. Jävla tåg. Men det gör inget för jag har cola <3 så jag överlever nog de två och en halv timme vi har kvar.

Hejdå!
/Linnéa


Jag är grym!! Jag är jag!

Jag är så jävla äckligt grym. Jag har packat klart, och jag fick ner ALLT i TVÅ SMÅ VÄSKOR!!!! Jag kommer slippa dö på tåget och det är så skönt. Jag hade inte ens behövt ha med magiväskan, men den får följa med för.. hallå, magiväskan är magiväskan! Den ska bara med! Den är som en familjemedlem. Fast bättre, för den kan inte prata! Klockan kvart över fyra kommer Linnéa och hämtar mig och sen drar vi till Sala och jobbar en vecka. Ska bli kul! Och klirr i kassan är alltid underbart! Ska förmodligen jobba på nyår också, ännu mer pengar. Jag känner mig rik. Jag överanvänder utropstecken i detta inlägget känner jag. Igår var det julafton, jag fick en för stor körhjälm. Lite andra saker också som jag inte orkar räkna upp. Och jag är SÅ GRYM på julklappsleken. Jag vann de två bästa paketen. Massor av toffifee ochen nackstödgrej med högtalare i som man kan koppla in mp3/mobil i. Jag är bäst. Nej nu måste jag byta om innan det kommer massa folk hit och äter ännu mer. Jag är trött på mat. JAG är trött på mat. Tur att jag slipper äta äcklig julmat nu. Kyckling (L) Det blir nog bra med en vecka i Sala utan mat nu, jag är så äckligt trött på det. Så. /Mirielle

Merry Christmas!

God jul allihopa! Jag har fått världens bästa julklappar. Och nej, jag överdriver inte. Först så fick jag en iPhone av mamma. Som jag, efter några om och men bestämde mig för att behålla. Jag kommer sakna Kj, men men. Det blir nog bra detta också! Bloggar faktiskt från den just nu.
Sen en stund innan Kalle anka så kom mormor och morfar och vi åt lite innan vi delade ut resten julklapparna. Och det är nu det bästa kommer. Rosa, FLUFFIGT, klädsel till sätena i bilen. Hur grymt är inte det på en skala? Asgrymt. Sen fick jag två Sum 41 album och en live dvd med dem! Jag är så otroligt lycklig <3

Imorgon drar jag och Mirielle till Sala, vilket såklart ska bli skitroligt!
Nu ska jag hjälpa pappa lite.

Hejdå!
/Linnéa


Mysteriet på Greveholm

Är ju SÅ bra. Jag och broder sitter och tittar på första avsnittet, eftersom han fick den i julklapp.
Hoppas alla får en superbra julafton!
//Matilda

Big Bang Theory

Jag har precis sett klart de 10 första avsnitten av säsong 5. Nörd? Mycket möjligt, men jag tycker själv att det är ett perfekt sätt att spendera jullovet på.
Jag ska gifta mig med dig, Sheldon Cooper. Det spelar ingen roll att du som skådespelare är bög, eller att du själv är typ så asexuell man kan bli. Jag ska gifta mig med dig. Punkt slut. Du får dumpa Amy Farrah Fowler, för du ska gifta dig med mig.
//Matilda

Julpyssel

Imorgon är det julafton. Ja, jag vet att inlägget innan inleds med precis samma mening men det bryr jag mig inte om för jag kom inte på något annat.
Idag har jag varit i Skara och handlat med mamma halva dagen. När vi var klara där så åkte jag ut till hästarna. Där började jag med att slänga ut hö till mina hästar, vilket resulterade i att jag drunkade i leran. Suck. Jävla lera.
Efter en stund i stallet så trallade jag och Spike ut i skogen för att plocka granris som jag kunde pynta med. Spikeplutt var så go och glad, min lille prins <3

Och ikväll har jag slått in julklappar. Vad redig jag är. Är det bara jag som avskyr att slå in julklappar? Det är värre än att köpa dem. Fyfan vad trökigt det är. Nej, nu ska jag sluta vara negativ. JAG HAR INGEN JULKÄNSLA. Jag hade inte ens julkänslor när pyntade hela stallet. Suck.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva så jag får väl fortsätta kolla på v75.


Spik på våran promenad idag.
Jag måste sluta att bara lägga upp bilder på Spike.

Hejdå!
/Linnéa

Dan före dan

Imorgon är det julafton, tänkte jag upplysa er alla om. SOm missat detta alltså. Det går faktiskt att göra det, om man verkligen lever i sin egen lilla värld. Men nu vet ju även ni att det imorgon är dagen man förväntats ha köpt presenter till sina nära och kära.
Själv tänkte jag ju slopa det här med Krisi födelse och all den skiten, eftersom det inte ens är därför man firar jul från början. Så nu vill jag att alla när de hör jul ska tänka på sol istället. Vad bra, då var vi överrens.
Däremot funderar jag på ens sak (som jag förmodligen skulle hitta svar på efter cirka 2 sekunders googlande, men jag är för lat). VARFÖR i all världen släpar man in en gran i huset? Vem kom på det här, skulle jag vilja veta. Jag menar, först hugga ner ett träd ute i skogen, släpa hem det och sedan klä det med små, glänsande och gnistrande saker. Det låter ju som att människan var lite hög när idén tog form... Nu kan man ju i och försig köpa granar lite mer lagligt och så, men ändå. Varför?
Igår bakade mi familia julgodis. Vi tävlade. Mitt bidrag var knäckklubbor, inspirerade från vår allas barfotaman, Ernst. Och jag kan inte stava till hans efternamn, så be mig inte försöka.
Julbak - Julskinka?
OCH, efter en veckas överintensivt pluggande har jag och Mirielle kommit fram till att Google Translate kan vara något av det mest underhållande som finns.
Idag har hon och jag varit och kört på skolan. Vi fick köra banjobb med Jabber och Disen, heeeelt själva. Sååå duktiga är vi. Det gick faktiskt väldigt bra, men jag lär ha träningsverk imorgon. Hästarna avmaskades också, roligtroligt för helgjobbaren där. Lite fin och maskig julklapp från alla hästarna när hon ska mocka boxarna.
Jag SKA försöka bättra mig med bloggandet. GOD JUL PÅ ER!
//Matilda

Orvar

Jag borde gå och lägga mig. Varför går jag inte och lägger mig? Jag ska gå upp TIDIGT imorgon.
Jag är rastlös. Och hyper. Jag vill inte sova. Jag känner mig som en femåring.
Jag har börjat alla meningar med ordet jag. UTOM EN! UTOM TVÅ NU! NU UTOM TRE.
Mirielle. Lägg av. Okej.
Jag har bloggat jättemånga gånger idag!!! Jag är en riktig bloggerska.
Vad var det jag tänkte säga nu igen? Jag har glömt. Fan.
Jag är så sur för att jag inte ser någon av filmerna Matild och Linnéa kollar på. 
Matild kollar på Pearl Harbor, som är en av mina favoritfilmer. HON HAR INTE SETT DEN FÖRUT HON BORDE SKJUTAS! Och Linnéa kollar på en film som jag planerat att se hela dagen. Men nepp. Den fick jag inte se heller. Jag bli sur. Nu måste jag sova.
Bild?
Bara för att han är sexig
/Mirielle

Minimarshmallows

Ärligt talat, finns det något sötare? Dom är ju så yttepyttenyttiga och små och gulliga!
THEY'RE SO FLUFFY I'M GONNA DIE
They have to die. KILLKILLKILL
/Mirielle

Julstämning

Jag älskar jullov så sjukt mycket.
Började inte jättebra imorse dock, då jag först vaknade vid vanlig tid och fick panik över att jag skulle till skolan. Somnade om ganska fort ändå som tur var! Vaknade sen vid halv tio med världens magont. Inte kul.
Gick ut med Matild på förmiddagen och tränade med hundarna. Ett spår och lite upplet. Tiffie var grym! Hon är duktig min lilla vovve.
När vi kom in så var jag så duktig att jag badade henne också, så nu är hon fin jul.
Nu har jag precis  gjort knäck, och nu ska jag göra kola. Ska nog även göra rocky road för första gången sen.
Äntligen känns det som jul!
Ikväll ska jag packa och slå in julklappar. Kanske skriva lite på inlämningen också, jag får se.
Imorgon åker jag och Matild till travet en sväng, det blir roligt. 

Måste sluta att bara använda hundbilder.
/Mirielle

Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulloooooooooooooooooooov

äääääääääääääääääääntligen är det jullov. Det är så jävla skönt så det är inte sant. Idag sov jag till halv tolv efter att ha suttit uppe halva natten utan att göra något. Jag älskar att vara uppe på nätterna. Det finns inget bättre.
Idag ska jag in till stan en sväng och handla julklappar, mat till hästarna så de klarar sig medans jag är i Sala och säkert massa mer saker som jag egentligen inte borde ha. Och imorgon så ska jag tillbringa hela dagen ute hos mina små älsklingar så det blir ordentligt ompysslade för det kommer de inte bli på ett bra tag sen, pluttisarna <3 Får se om jag är så ambitiös att jag till och med tränar lite med hundarna senare idag, nej det hinner jag nog inte... Får bli imorgon i så fall. Det är så skönt att vara leeedig <3


Min vackra prins <3

Hejdå!
/Linnéa

Spanskan. Är. Klar.

Jag är lycklig.
/Mirielle

Jullov

Jag trodde aldrig den här dagen skulle komma. Dagen då höstterminen i tvåan tog slut.
Det är helt sjukt. Äntligen. Det är det enda jag har att säga.
Nu ska jag skriva klart min spanska och min labrapport, för imorgon tänker jag börja mitt nya liv.
Mitt liv som ledig. (Fyradagarslivet)
Tiffie får stå för bild bara för att hon är världens mysigaste & sötaste ♥
God Jul!
/Mirielle

Smells like teenspirit and sounds like someone is puking

Okej, kanske inte helt snällt. Ibland låter det ju faktiskt nästan bra. Nästan. Det går i alla fall från döende katt till döende kaninunge då och då.
Jag talar om min bror och hans väns gitarrspelande i rummet bredvid. Elgitarr med förstärkare alltså. Nemo har gått och lagt sig i garaget. Det vill säga så längt bort från ljudet det bara går att komma utan att bryta sig ur huset. Jag hade ju tänkt att skriva på spanskan nu och få den ur vägen, men av någon anledning är det lite svårt att koncentrera sig. Hm.
Haha, nu spelar en av dem på Smells like teenspirit och en på Sweet child of mine. Jag vet inte om jag rekomenderar den kombinationen.
Äntligen jullov!
//Matilda

Dålig uppdatering

Jag skäms inte. Jag gör verkligen inte det. Kanske lite för Anelicas skull, eftersom hon är den enda som läser, men annars inte.
Har man inte tid att sova har man inte tid att blogga, punkt slut.
Jag dör. Jag är så fruktansvärt trött. Och skolarbetet är inte slut. Vi slutar imorgon, men jag har fortfarande skit kvar att göra. Trots att jag och Mirielle satt hela förra veckan och hela helgen med det. DET TAR ALDRIG SLUT. Vi började med Uppdrag 1 i spanskan, som är som en inlämning, idag. Bara för att inse att det här är något man behöver minst en vecka på sig att göra. Och just det. Inlämningstid : idag 23:59. TJOLAHOPP.
Blö.
//Matilda

6 dagar kvar

Det är bara 6 dagar kvar till jullovet ♥
Jag går från att vara överlycklig till superstressad över allt jag ska göra till överlycklig igen.
Jag älskar lov. Och det behövs så otroligt mycket nu. JAG HAR GÅTT HALVA GYMNASIETIDEN OM SEX DAGAR!!! Hur sjukt är inte det på en skala!?
Jag måste göra spanska, labrapport, projekt och företagande och handla julklappar och åååh. Jag får panik.
Jullov.
Det ska bli så otroligt skönt. Först några dagar ledigt, och sedan julafton. På juldagen åker jag och Linnéa upp till Sala igen för att jobba några dagar hos Westholm. Sedan är det nyår, vilken jag förmodligen (läs: DEFINITIVT! Med tanke på att jag skippar julen.)  kommer få fira med min släkt. Inte jättekul, nej. Men Matild jobabr ändå på nyår så, och Linnéa ska tydligen sova.. Nej hon är inte normal. Men vi ska i allafall fira låtsasnyår helgen efter. För övrigt ska jag bara göra INGENTING på jullovet. SÅ SKÖNT.
Idag har vi haft en ganska så skön dag. Började med, hör och häpna, SOVMORGON!! Jag och Matild hade faktiskt s o v m o r g o n. När inte dom andra hade det! Helt sjukt, och otroligt skönt. Gick upp HALV NIO. Så skönt. Sedan hade vi engelska, och eftersom kursen redan är klar och jag fått mitt betyg behövde jag inte jobba något! Hjälpte Angelica med hennes projekt istället. Lunch - tacos. Sedan var det idrott. Herre. Min. Gode. Gud. Vi dansade Squaredance. Med gubbar. Behöver jag säga något mer? Sedan var det livskraft och sist matte. Det var jävligt segt med matte eftersom den inte slutade förrän halv fem, men ändå. Det kunde varit värre. Det kunde vart fysik.
Nu har jag babblat på alldeles för mycket.
En bild kanske?
Kom ihåg: Delad säng är dubbel glädje!
/Mirielle

jagkommerintepånågonrubriksomvanligt

Nu tycker jag faktiskt att vi har varit ganska dåliga på att blogga på ett par dagar. Men äsch, skit samma. Vi har faktiskt hållt igång den här bloggen väldigt mycket längre än vad vi trodde att vi skulle göra så någon dag med slarvigt bloggande gör faktiskt ingenting.

Jag är lycklig. Jag har hela första säsongen av South park <3 Jag köpte den i Göteborg. Precis som jag köpte massa annat onödigt som jag inte behöver eller ens kommer ihåg vad det var nu. Aja, jag köpte lite julklappar också. Hade jag inte gjort det så hade jag fan blivit förbannad på mig själv. Men nu gjorde jag det så nu behöver jag alltså inte vara förbannad på mig själv. Woohoo.

Nu kommer mamma hem snart så då ska vi åka till hästarna så jag kan inte skriva mer just nu. Vilken lättnad, för jag har inget mer att skriva. Jaja, jag slänger in en bild på min finaste så det ser ut att vara ett långt inlägg.
Nähe, nu kan jag inte ladda upp en jävla bild. Jävla blogg.se.

Hejdå!
/Linnea

Det är synd om mig

Jag älskar att klaga. Det finns inget bättre.
Jo. Det finns det.
Klockan 06.01 gick min buss i morse. Vet ni när jag var hemma? VET NI NÄR JAG VAR HEMMA!?
18.30. HALV SJU!!! DET ÄR INTE OKEJ. Bara för att fysikjävelhelvetesprovet tog TVÅ TIMMAR.
Tolv och en halv timme. Man ska inte komma hem från skolan HALV SJU PÅ KVÄLLEN! 
Det är fan inte hälsosamt.
Bild då..
NEJ. Jag ska sova
JAG ORKAR INTE
/Mirielle

Varförvarförvarför?

Fy fan vilken dålig film.

Drive

Nu sitter vi i biosalong 3 i filmstaden. Vi ska se på drive. Mirielle är missnöjd och jag och linnea är glada. Det kommer förmodligen bli väldigt rolig. Nu började bioreklamen, hejdå! /Matilda

Göteborg är för tillfället en kall plats på jorden

Vi är i storstaden Göteborg. Det är storm. Just nu sitter vi på världens godaste thairestaurang och väntar på att tiden ska gå. För det är kallt ute och vi vill inte gå ut. Hur kommer det sig att det alltid är dåligt väder när vi åker hit? Inte snällt. Snart ska vi nog trotsa kylan och som de idioter vi är bege oss till liseberg. Bara för att dricka varm choklad. Men det är gott. /Alla3

JA TACK! FÖRSTÖR MITT LIV BARA!

ÅH VAD ARG JAG BLIR! Windows Jävla Moviemaker måste vara det absolut SÄMSTA programmet som någonsin gjorts. Vad är det för mening med att ha ett jävla program som bara funkar 50% av gånger man använder det, vägrar spara saker man lagt ner 2390480932579328 timmar på och ibland bestämmer sig för att vända lite upp&ner på något filmklipp lite då. JAG FÅR PANIK. Jag jag kan inte göra något åt det. Nej. FÖR DET FUNKAR INTE SOM DET SKA OCH JAG BLIR HELT JÄVLA TOKIG.
Varför. Varför. Varför?!?!?!??!?!
Ja. Asbra. Nu är vi NÄSTAN klara med vårt jävla projekt och då, då, DÅ funkar inte det där jävla programmet längre. Nej. JAG BLIT TOKIG.
Jag ska flytta ut i skogen, till ett hus utan rinnande vatten och el, där inga jävla tekniska saker kan förstöra mitt liv. Jag ska bli eremit. Ingen ska få hälsa på. Riktigt jävla människoskygg ska jag bli. Och äta älgögon som lördagsgodis.
Dö, Windows Moviemaker, dö.
//Matilda

Hon är vått hon är torrt. Hon är av hon är på.

Måste säga att jag och Matild är sjukt duktiga. Vi har precis pluggat igenom hela introduktionen till spanskan. Nu sitter Matild och fixar i ordning det sista till projekt & företagandet också. Vi är riktigt grymma faktiskt! Imorgon har vi utvecklingssamtal tjugo minuter, sedan åker vi till Göteborg! Om nu tågen går. Tydligen skulle det komma någon storm och tåg m.m. skulle kanske ställas in. Då dör jag. Nej, till göteborg ska vi, på ett eller annat sätt! Vi hade basket på gympan idag. Jag ÄLSKAR basket. Det är så sjukt roligt. Jag tror jag var en basketspelare i mitt förra liv. Jag älskar basket. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Jo! På söndag ska jag, Matild, Linnéa och Angelica leda defileringarna till ett par lopp på Axevalla. Kommer bli jättekul! Måste fixa tomtekläder bara.. Ska först på julbord där, och efter det blir det väl att pynta i ordning hästar/vagnar/oss själva. Kommer bli roligt. Någon bild får jag väl slänga upp också. Får se vad det blir. DET GÅR INTE ATT LÄGGA IN BILDER!!! Jag förstår inte. Nu lyssnar jag på Jimmy Jansson, han är så sexig. Riktigt manlig. Hur gammal är han? Typ 18? HAHA Jag älskar Jimmy Jansson. KOM OCH GE MIG MEEEEEER Du Din Fähund /Mirielle

Duktig

Titta nu vad duktig jag är som bloggar innan lektionen idag! Nu kan jag ju kanske koncentrera mig istället. Om vi nu börjar någon gång, just nu verkar det inte som det. Haha tydligen hade vi börjat så nu ska jag engagera mig i mattehelvetet.

Jag hatar snö.
/Linnéa


One piece

Iiiiiiiih, jag är så glad. Jag har precis beställt hem den här <3 och jag är klar med hästkunskapen. Jag är grym. Jag hatar snö och det faktum att min dator har problem med blogg.se just nu. /Linnéa

DET GÅR INTE

DET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTEDET GÅR INTE

Juleskum med polkasmak

Nu ska jag komma med ett väldigt klokt råd. Ät inte den nya versionen av de underbara klassiska skumtomtarna. Det är inte gott. Faktum är jag kan garantera illamående från det att du öppnar påsen. De luktar spy. Som tur är smakar de inte riktigt lika illa, men tillräckligt för att jag för alltid kommer sakna de där 15 kronorna jag slösade bort på skiten. Sitter på bussen hem och bloggar på mobilen. Jag är mycket duktig! Och så lyssnar jag på sum <3 Det är snö ute. Jag är så lycklig, oavsett vad de andra två säger. Årets första snö är definitivt ett av årets största lyckotillfällen. Man blir på sådär oförskämt bra humör och känner sig kreativ och positiv och ja, GLAD helt enkelt. //Matilda

Meningslös rubrik

Fortfarande så hatar jag allt. Haha, jag hade sovmorgon idag, det är ju visserligen positivt. Inte lika positivt att börja dagen med matte däremot. Haha Angelica sitter här och säger skojiga saker.

Jag borde räkna nu. Men det är tråkigt och jag orkar inte. Haha nu skrattar hon för sig själv.

Måste bara tillägga att jag är grym på att skriva på hennes telefon.

Jag hatar snö.
/Linnéa


.......

jag skulle kunna kopiera mirielles inlägg, men jag tänker inte krångla till det.

Jag Hatar Allt. Särskilt Matild och hennes jävla snö.

Hejdå!
/Linnéa

Årets första snö

Jag är så lycklig. Årets första snö har äntligen kommit på besök. Äntligen.
//En lycklig Matilda

Döda mig snälla

Jag hatar mitt liv. Jag hatar mitt liv. Jag hatar mitt liv. Så mycket.
Jag hatar snö.
Jag hatar kyla.
Jag hatar vintern.
Jag hatar att min mamma kommer döda mig.
Jag hatar att det kommer bli jag som får göra det värsta i världen.
Jag hatar min huvudvärk.
Jag hatar att min chokladkalender smakar papp.
Jag hatar att min säng är överöst med kläder.
Jag hatar Matild.
Jag hatar fysik.
Jag hatar hästkunskap.
Jag hatar spanska.
Jag hatar hästlukt.
Jag hatar julen.
Jag hatar alla telefonsäljare.
Jag hatar pengar.
Jag hatar Lena.
Jag hatar att jag är törstig.
Jag hatar mitt liv.

Jag ska bli alkoholist.

Skål
/Mirielle


trött

Jag är så jävla trött. Helt slut, jättetrött, orkar inte. Man ska inte jobba två helger på raken har jag insett nu. Aja, det går över. Jag tänker faktiskt sova snart. Haha, så säger jag jämt och så sover jag inte förrän om 3465675 timmar ändå. Värdelöst. Jag fryser massor också. Ska gå och duscha snart och sen bädda ner mig under täcket och bara ha det bra <3 Jag ska bara orka ta mig till duschen också. Det blir jobbigt.

JAG SKA DÖDA HENNE DET SNÖAR JAG VILL INTE HA NÅGON ÄCKLIGJÄVLA ÄCKELHELVETESFANSNÖ!!!!!!!!!!!! Fan ta dig Matild.


Jag orkar inte skriva mera så ni får en bild på bästa Kiara från våran ridtur idag <3

Hejdå!
/Linnéa

Seg och trött

Jag ser på klipp med Magnus Betnér. Han är rolig. Riktigt rolig faktiskt. Till skillnad från Petra Mede. Snacka om en människa som verkligen valt helt fel yrke. Hon är inte rolig för fem öre. Hon drar ner svensk humor (som förresten till största del suger) ännu längre och jag blr i stort sett trött så fort hon öppnar munnen.
Magnus Betnér däremot. Han är skoj.
Annars är jag fullkomligt seg och omotiverad för tillfället. Och trött. Vi skulle upp och fira mor min imorse innan pappa åkte till jobbet. Klockan 7 vill säga. Fick alltså ca 6 timmars sömn och det är för mig alldeles för lite. Särskilt på en helg. Menmen, jag lär ju inte direkt dö av det.
Vi satte oss och tittade på de fyra första avsnitten av årets Julkalender. Jag ska definitivt fortsätta se den! Äntligen en bra julkalender. Det var alldeles för länge sen.
Åkte även med på mammas kurs och fotade när de tränade med hundarna.
Nu ska jag sova, godnatt.
//Matilda

v75

Jag skulle kunna skriva ett långt inlägg om Kiara. Hur långt som helst faktiskt. Hon startade ju på v75 idag och hon var superduktig! Hon fick sista pengar och kämpade på hur bra som helst! Hon såg verkligen jättefin ut.
Ja, det var mest detta jag ville säga. Hur underar och grym den hästen är <3 Jag är alldeles för trött för att skriva mer. Dessutom så måste jag sova snart och så är mitt internet helt jävla idiotiskt, korkad och allmänt efterblivet som vanligt så jag orkar faktiskt inte bråka med det mer idag.


Får bli en bild på finaste från idag <3

Hejdå!
/Linnéa


REKORD!!!!!!!!!!

HERRJESUSMINGODESKAPAREOCHHANSKAMEL! VI HAR HAFT ÖVER TIO BESÖKARE PÅ EN OCH SAMMA DAG!!!!!!!!!!! 11 STYCKNA FAKTISKT!!!!!!!!!!!!!

Jag och Matild sitter i mitt rum. Vi ska snart sova. Vi har tittat på Vampire Diaries, Idol och en sjukt konstig & rolig film. Bebisarna skrämde livet ur mig.
Imorgon ska vi åka och sela v75-hästen KIARA!!!! Så coolt. Hon var med på nyheterna förut. Så coolt.

Jag måste få ut min ilska känner jag. Jag är så FÖRBANNAD. Eller ja, inte längre, men jag var SÅ förbannad förut. Jag och Matild åkte för att köpa godis. Sedan skulle jag köpa några grejjor åt mamma. Självklart fanns inte hennes saker på netto, så vi åkte till matmagasinet för att köpa dom. S u c k. Det var hundra miljoner folk där inne först och främst. Sedan tog det ett år att hitta sakerna, eftersom det inte fanns en människa att fråga. Nu till det stora hela. Jag ställde mig i kön, som var en mil lång. Så fick jag se att det satt en liten "åh-jag-är-blond-och-söt-och-detta-är-mitt-första-jobb-så-jag-har-ingen-aning-om-vad-jag-gör-pojke" i min kassa. Jag tänkte för mig själv att han nog är seg. Och efter att ha sett honom "ta hand om" en kund så förstod jag att så var fallet. Därför bytte jag kö, till en sur gammal tant, men hon var snabb som fan. När jag stått i hennes kö och jag hade ungefär tre styckna framför mig, så bestämde dom sig helt ur det blå att dom skulle byta kassa. Tanten och den efterblivna pojken skulle alltså BYTA KASSA. NÄR DET ÄR SJU MIL LÅNG KÖ. HELT UTAN ANLEDNING! SÄG EN VETTIG ANLEDNING TILL ATT BYTA KASSA! "Meeeeen. Jag har stått i trean hela dagen idag, jag vill ha tvåan nu, solen bländar mig här!!" Nej. Det finns ingen vettig anledning. Men dom bytte, vilket tog ett år. OCH HAN VAR SÅ SEG. SÅ SJUKT SEG. Det tog säkert en kvart till innan jag kom fram. OCH PRECIS NÄR JAG KOM FRAM KOMMER DET EN TJEJ OCH SÄGER ATT HON SKA BYTA MED DEN EFTERBLIVNA POJKEN. SERIÖST!??!?!? Och då började han gnälla om att ha inte ville gå till lagret och dom bråkade i ett år. MEDAN JAG STOD DÄR OCH VILLE FÅ BETALA MINA TVÅ SMÅ SAKER. TVÅ SAKER. Herregud. Jag är så upprörd. Jag blir så förbannad. Jag ville bara ta den ena och slå ner den andra med den. Jaja. Så. Jag orkar inte. Jag ska sluta handla.

Och medan Mirielle fick vredesutbrott i affären stod jag och frös ihjäl utanför, med en gnällande hund. Nej, nu får vi vara lite glada tycker jag. Det är icke bra för hälsan att hetsa upp sig över små obetydliga ting. Och nu kommer Mirielle snart slå mig, känner jag på mig. Vi får se om jag har rätt...
Nej. Jag klarade mig. *Pust*




Nu ska jag skriva något klokt.

Gift er aldrig.
/Mirielle & Matild

Duktiga jag!

Nu har jag faktiskt varit riktigt duktig! När jag kom hem från skolan så gick jag ut en sväng med hundarna och sen åkte jag till hästarna och red Spike, longerade Lucas och masserade Kicki. Känner mig riktigt redig faktiskt.

Nu kollar jag på Vampire Diaries som är, som vanligt, efterblivet med ändå ganska bra. Jag älskar Damon. Han är bäst. Så, nu vet ni alla det. Nej, nu ska jag kolla vidare. Jag har ändå inget vettigt att skriva. JAG ÄR SÅ NERVÖS INFÖR IMOORGON!!!!! Det var nog allt.

Hejdå!
/Linnéa

Meningslös Rubrik

Det är fredag idag <3 Jag älskar fredagar. I och för sig så ska jag jobba i helgen så jag är ju inte ledig, men ändå. Det ska bli kul att jobba. Särskilt eftersom Kiara starta på v75 imorgon(HON ÄR SÅ JÄVLA GRYM) och då kommer jag vara där och se på detta underverk! Jag hoppas hon kommer vinna, men jag vet inte riktigt om hon kommer göra detta. Får hon ett bra lopp så kommer hon nog bra till i alla fall, tror jag! Jag är så nervös. Jag borde inte vara nervös, men det är jag.

Jag ska försöka rida lite idag kanske... Eller longera i alla fall. Och Kicki behöver masseras. Suck, plötsligt så blev det många 'måsten'. Men aja, något ska jag faktiskt göra idag. Tror jag. Jo det ska jag. Stora problem jag har. Mina hundar behöver också göra något snart. Det får bli en annan dag. Tror jag. Jo, så får det bli. Så, nu har jag löst mina väldigt stora problem.

Nu ska vi nog snart gå till bussen tror jag. Då ska jag köpa cola hade jag tänkt mig <3 Jag älskar cola. Cola är bäst i världen. Det är så gott och så underbart och bäst. Jag gillar cola.

Hm, vad ska det blir för bild idag då? Eftersom jag sitter vid skolans dator har jag inte så många bilder men något borde jag väl hitta....


Fick bli en bild på Elle Cobra från praktiken hos Westholm!

Hejdå!
/Linnéa

Hästkunskap

Hej! Nu har vi precis haft hästkunskapsprov. Tjoho! Jaja, det gick nog bra i alla fall.
Nu ska jag fortsätta på grupparbetet och sedan blir det den tidiga bussen hem! Finns det något bättre än att sluta tidigare på en fredag? Nej, jag tror inte det. Ikväll ska jag och Mirielle se på film. Linnéa får inte vara med. Jo, det skulle hon fått, men den tråkmånsen ska jobba i helgen som hon behöver sova tidigt.  

Imorgon är det V75. Det ska bli skitkul vekrligen! Mirielle och jag ska sela ut Kiara, skolans första v75-häst! Hur coolt är inte det?! Det har vart massa uppståndelse kring det här, vilket är superskoj!
 http://www.ungdomstrav.nu/articleView.aspx?articleid=1253
Kollakollakolla!
Tv4 Skaraborg skulle till och med komma ut till travet idag!

Och det blev alldeles för många utropstecken i det stycket. Jag hatar överdriven användning av utropstecken.

Jag hade tänkt att vara riktigt duktig idag, så jag kommer nog uppdatera en gång till lite senare. Klapp, klapp på huvudet.
Hejdå.
//Matilda


Konstiga nattvanor

Godmorgon! Jag vill börja med att rätta förra inläggets rubrik. De heter ju självklar VersaEmerge och inte VersamEmerge. Förlåt för det.
Dock kanske det jag ska berätta nu är en ursäkt till min bristande stavning.

Jag har börjat få en väldigt irriterande och konstig vana på natten. Närmare bestämt kl 01.45. I natt var det trejde gången på en vecka som det här hände och det börjar verkligten gå mig på nerverna.

Ni förstår, jag vaknar och tänker "nu är det dags att gå upp!" och är sådär oförskämt pigg som man aldrig äöär när man vaknar. Jag går upp ur sängen och går på toa. Sen letar jag fram vilka kläder jag ska ha, tar på mig dem och borstar håret. Efter det är det dags för frukost. Jag går ut i köket och tittar på klockan på väggen över köksbordet.

Klockan är kvart i två.

Det här hade vart kontsigt nog om det bara hände en gång. Nu har det blivit så tre gånger. TRE GÅNGER! Och VARJE gång jag tittar på klockan är hon kvart i två. Kanske borde jag nu tredje gången fatta att något är på tok redan när jag vaknar, men nej då. Jag blir galen. Och det värsta var (förutom det faktum att jag är pigg när jag vaknar) att idag var jag riktigt hungrig också. Det var som ett stort hål i magen på mig och jag gick och tänke "åh, vad gott, nu ska jag snart få äta frukost." Fick jag det? Nej. För klockan var kvart i två och jag var tvungen att gå och lägga mig igen. Sen när klockan ringer kl 6 igen är jag ju självklart varken pigg eller hungrig. Bara irriterad. Morr.

Uppdaterar senare om något roligare, förhoppningsvis.
//Matilda


VersamEmerge

En länk så här innan läggdags!
http://www.youtube.com/watch?v=S_uzNrZLKhg&feature=channel_video_title
Godnatt!
//Matilda

Göteborg♥

Vad ska vi skriva idag då?
Sitter hos Matild efter att ha cyklat hem i världens regnrusk. Inte roligt, inte roligt alls.
Sitter i Matilds rum och spelar lite gitarr. Vi har tänt vårt pluggljus, för strax ska vi börja plugga till hästkunskapsprovet vi har imorgon. Ehm. SERIÖST, JAG HAR INGET ATT SKRIVA!!!! Det är Matild som sa åt mig att skriva ._.
Nu skulle Matild inspirera mig genom att säga ett ord. HÄSTSKO är det första hon säger. Hon är tragisk.
Nu sa hon Total Revenge, visseligen två ord, men det får väl funka.
Jag älskar Say Anything.
Det är bara lite mer än 20 dagar kvar till jullovet idag. Det ska bli så otroligt skönt.
NU VET JAG VAD JAG KAN SKRIVA OM!
V I H A R T R E S K O L D A G A R N Ä S T A V E C K A
Jag skojar inte. TRE DAGAR. Det är INGENTING. Jag älskar mitt liv. Måndag har vi stalldag och fredag utvecklingssamtalsdag. Ja, det kan jag också skriva om! Nästa helg kommer bli en underbart mysig helg!
På fredagen åker vi och har våra utvecklingssamtal, sen vid lunchtid sticker vi till Göteborg ♥
Först ska vi äta på vårt ställe, kinamat! Sedan gå på jul på liseberg, vi ska dricka varm choklad och ha supermysigt. Jag tänker till och med be om att det ska snöa den dagen. Det är illa. Nu börjar till och med jag komma i julstämning. På kvällen efter liseberg ska vi gå på någon BRA bio. Hm.. vi måste kolla upp om det går något bra! Sedan sover vi hos Linnéas moster och åker och handlar julklappar på lördagen. Söndagen kommer också bli bra. Trav på axevalla, och världens roligaste lopp kommer gå. Bara folk som gått på Uddetorp som är med, kommer bli sjukt kul att se! Man kan ju säga att nästa helg kommer bli lite för underbar.
Kom ihåg: Glass har ingen årstid!
/Mirielle

RSS 2.0