Cola, Choklad och South Park

Åh, underbart. Det finns inget bättre än att dricka cola, äta choklad och se på South park! Onyttigt och gott såhär mitt i veckan! Hahaha, som om jag bryr mig om ifall jag är nyttigt eller inte. Aldrig hänt och kommer aldrig att hända.
HAHA, åh vad jag älskar South Park <3

Nä, nu kommer jag inte på vad jag ska skriva mer.

/Linnéa

Ibland undrar man... Väldigt ofta så undrar man....

Jag älskar vädret. Jag älskar att det gick bra på min kurs idag. Jag älskar att jag hade sovmorgon idag. Jag älskar Hungerspelen. <3

Mirielle är så jävla hög på något. Jag vet inte om jag vill veta vad, men jag ska i alla fall försöka klura ut vad det är.

/Linnéa


SAGAN OM GLASSEN - JUNGFRUHÄSTEN

GLASSEN ÄR FÖR UNG FÖR ATT ÄKTAS. ALLTSÅ ÄR HON FÖR UNG FÖR ATT FÅ UNGAR. HON MÅSTE BLI GAMMAL FÖRST. HON FÅR INTE GIFTA SIG. OCH UTANFÖR ÄKTENSKAPSSEX ÄR INTE BRA FÖR GLASSEN. GLASSEN ÄR KATOLIK OCH TROR INTE PÅ DJÄVULEN. HON TROR ATT GUD FINNS INOM HENNE. DÄRFÖR KOMMER HON ATT FÖDA ETT JESUSFÖL EFTER HÄSTENGUDEN TORVALD PALEMA!!!
Amen.

Det är bannemig sommar ute

Det är JÄTTEVARMT ute, typ 20 grader. Mirielle och jag har vart duktiga och sprungit i det fina vädret och nu ska vi göra klart våra hästkunskapuppgifter.
Mirielle påpeka precis att jag skiver kontsigt på tangentbordet, så nu kan jag självklart inte skriva ett enda ord ordentligt utan att tänka på hur jag rör fingrarna.
Återigen ska vi lyssna på What makes you beautiful av One Direction, för Mirielle ÄR SÅ KÄR I DOM.. Hum, ja.
http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e
Idag var vi ute på travet under en håltimme och pröd.. prydde.. vafan säger man? Pryda, pröd, prytt? Öh, ja. Ni fattar vad jag menar antar jag.. I alla fall, vi [sätt in lämpligt ord] skolans hästtransport med bokstäver som blev väldigt sneda. VÄLDIGT.
Och så fick vi pyssla med våra kossor 
Ha det bra!
//Matilda

DÅÅÅÅÅLIGT

Jag är så jävla dålig på att blogga just nu att jag nästan vill gråta en skvätt. Inte riktigt, men ändå. Jag orkar inte. Min dator är jobbig. Fast ändå inte så jobbig som den kan vara(PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ!!!!!!!!!!!!).
Min lins skaver. Jag borde ta ut den. Men då måste jag röra mig och det är inte kul. Haha, Kicki tyckte det var kul att röra på sig idag. Det har aldrig gått så fort någonsin när jag har ridit/kört en häst förut och då försökte jag ändå hålla igen henne. Rejält. Jag var lite skakig efteråt kan jag säga. Inte för att jag har något emot att det går fort, men jag känner att jag vill gärna att hon håller ett par år till faktiskt. Jaja, hon var nöjd som fan efteråt och jag stod och spolade kallvatten på benen i tjugo minuter efteråt så. Förhoppningsvis klarar hon sig.

Nej nu måste linsjäveln bort. Jag blir tokig.

/Linnéa

"Du måste kunna åka båt jättesnabbt."

Det är faktsikt sant, jag är jättemodig!
Imorgon efter skolan åker jag till fjällen och åker skidor till på söndag. Jag vill stanna hemma. Trodde aldrig det skulle hända, trodde aldrig jag skulle vilja skita i och åka skidor, men det gör jag nu. 
Anledningar:
På fredag har Hungerspelen premiär och de ska köra banjobb på travet, och på lördag är Mirielles kurs som jag skulle hjälpt till med.
Jag missar alltid massa roliga saker när jag åker bort.
//Matilda

AAAAAAAAAAAHHHHHHH

MATILDA ÄR DEN MODIGASTE MÄNNISKAN JAG VET
ANGELICA OCKSÅ!!!!!!!!!!!!!!!! DOM ÄR SÅ MODIGA
/Mirielle

Tralala

Sitter på skolan och har tråkigt. Ingen idrott fast det stod på schemat, eftersom vår skola är så underbart bra på att informera om saker och ting. Sitter i datasalen, har precis gjort lite fysik men vet inte riktigt vad jag ska göra nu resten av tiden. Känns som att 40 minuter är lite för lite tid för att börja på något nytt. Funderar på att spåna lite på kurser/projektarbetet.
Linnéa sitter också här och skriver på en inlämning. Hon är duktig, klappklapp!
JAG VISSTE VILKE HENNES FAVORITFILM ÄR! Jag är grym.

Jag vet allt om Linnéa. Jag kan hennes schema helt utan och innan nu, så snart ska jag sätta min plan i verket. Jag har tillbringat dryg fem år med att följa henne nu, timme för timme, sekund för sekund. Jag vet allt. Vilken sida hon sover på, alla strumpor hon äger, hennes innersta tankar. Fem år har jag vigt mitt liv till detta. Nu är det dags att fullfölja det jag så länge arbetat för. Nu är det dags för Linnéa att...
Nej. Jag ska inte vara som alla andra idioter till bovar i James Bond filmer och berätta min plan. JAG SKA HANDLA! Mohaha haha ha.
Men jag kan ge er en hint:


/MassMördarMirielle

Stalldag

Hade stalldag idag, fast det är tisdag! WOW!
Vi körde banjobb 2000 m i sulky och tränade på att volta. Första gången som jag kört i sulk på riktigt.
Körde Jabber och fick leda andra volten. Haha, det gick inte så bra, ialf inte första gången. Andra gången gick det iallafall okej. Det var riktigt roligt! Var ganska nervös innan när Rebecka berättade att Jabber tydligen var svårkörd, kändes inte riktigt som jag skulle klara det då, haha. Hade världshistoriens kortaste tummar, kändes det ialf som i värmningen. När vi körde själva jobbet sen så kändes dom bra, slapp få ont i armarna över huvud taget, haha! Värre var det för Kajsa och Angelica. Ush, inte kul med så starka hästar.
Efter lunch kom det halm, OVANLIGT!!! Nej men det gick bra för vi var typ hundra pers som staplade.
Gjorde i ordning Jabber efter det. Klippte öronen, vilket var otroligt behövligt. Jävla skog säger jag! Haha, jag har aldrig vart med om en häst som NJUTIT av att bli klippt i öronen. Jag tycker att Glassen är världens snällaste att klippa, hon accepterar det och står still, men hon gillar det ju inte. Jabber ÄLSKADE det. Han stod fan och tuggade och gäspade och slickade sig om munnen hela tiden. Så jävla söt! Han stod verkligen och sov och hängde med huvudet i kedjorna. Gjorde även i ordning Glassen som var lika söt som vanligt! Lite kossig med såklart.
Nu orkar jag inte skriva mer.
Hade ingen Jabberbild, tar på lilla Venus från Westholm istället!
/Mirielle

Lillfia ♥

//Matilda

OVERBITER

Spelas just nu. Den är så grymt bra!!!
http://www.youtube.com/watch?v=E2hZC2QnZWo&feature=related
Om jag själv får säga det tycker jag att jag varit väldigt duktig idag!
Vaknade i lagom tid och åkte ut och övningskörde, i stort sett överallt. I stan, landsväg, ute i stenhammar, sen övade jag på att backa och parkera och massa annat. Sen har jag varit ute och sprungit, och fått onda blåsor på fötterna. Måste byta skor! Badat Tiffie har jag också gjort, jösses! Och läst ut min engelskabok. Jag är riktigt bra idag! Kollat på v65 har jag också hunnit med. Fast jag har vart ganska lat och inte pluggat något, men ändå. 
Nu ska jag nog sova snart, tror jag. Fast i och för sig. Jag har sovmorgon imorgon. Hm.. Vi får se!
HAHA! Intressant.
Men jag bloggar iallafall! TILL SKILLNAD FRÅN VISSA ANDRA
/Mirielle

Fallen

http://www.youtube.com/watch?v=VBaVlDIMKCU&ob=av2e
//Matilda

Bilder från avelsvärderingen i onsdags

Beanie M.M

Chocolatier

G.H. Nemo

Kadett C.D.

Maharajah

Marshland, som förutom Nemo var min favvis.
//Matilda

Travetravetravet

Var ute på travet vid nio i morse och hade min kurs. Vi körde ut i skogen och det var jättemysigt! Fast jag var sjukt trött över att inte ha sovit speciellt mycket på grund av att några parasiter tog upp min säng halva natten!!!
Vid tolv ungefär så kom Linnéa & Matild (även kallade parasiterna) och så drog vi ut och skrittade med pissmärrarna. Glassen var så underbart lugn. Hon "bulldozade" faktiskt inte ifrån de andra speciellt mycket alls! Vi kunde se dom hela tiden, tills vi började skritta tillbaka. Då slog hon på lite av sin "stidsmaskinsskritt" men inte så farligt ändå, hon var lugn & fin! Sen skulle hon få jogga lite också, körde på slingan och hon var sååååååååååååååååååååhäääääääääääääär fin. Hon var så jävla lugn och mjuk och åh. Så jävla mysigt! Grejade med hästarna ganska länge på eftermiddan för det fanns ingen buss. Kom hem sent på grund av detta.
Ska förhoppningsvis kolla på film snart. Jag älskar att det bara är lördag idag, imorgon ska jag sooova!
Glassens sexiga rumpa! Som har försökt sparka skiten ur mig ett antal gånger idag. Jävla kossa!
Fast jag gillar henne ändå!
/Mirielle

JOKE FACE Vs BEANIE M.M.

JAG SKA DÖDA BEANIE M.M. JÄVLA ÄCKELHÄST!
Jag skulle sparkat honom lite på bena på avelsvärderingen den JÄVELN!
Joke Face är BÄST jag hatar den jävla äckelfanskapet till häst som förstörde hela loppet!
Joke Face är VÄRD att vinna för han är så fin! Beanie M.M. ser ut som NÅGOT JAG SKA DÖDA.
Näe. Jag är sur. Joke Face skulle vunnit detta. Äsh, han kommer sopa mattan med jävla gammelhästfanskapet nästa gång.,
,
Joke Face ♥
/Mirielle

Fredagkväll!

Kom hem för en stund sen. Vart halvdag i skolan idag. Vi kollade på film hela förmiddagen och hade typ en halvtimma långt projektintro. Sedan åkte vi ut till travet och grejade med hästarna. Hur mysigt som helst. Pratade lite om licensen och så. Nu ska jag och Matild anmäla oss. Jag är så jävla nervös. Känns inte som jag kommer klara det, men jag får tänka positivt!
Glassen var på bra humör, när jag inte masserade, haha! Hon är så söt. Ska ut och skritta henne lite i skogen med Matild/Nice Leg & Linnéa/Kiara imorgon. Hon får jogga några varv på slingan också, mamma mu ♥
Nu har jag och Matild vart och handlat lite godis och mat & så till ikväll. Vi ska baka pizza & titta på film!
Linnéa har tvingat mig att köpa filmjölk. Jag hatar filmjölk.
Hejdå!
En liter om dagen är bra för magen!
/Mirielle

Rancid

En favorit för tillfället:
http://www.youtube.com/watch?v=LuqUrCroBzQ
//Matilda

BRA SAKER JUST NU!!

*Anarchy, my dear kommer ut SNART!!!! OCH JAG HAR BESTÄLLT DEN!
*Jag och Mirielle kommer förmodligen anmäla oss till LICENSEN!!!!!!!!
*Vi ska ut till travet två dagar i rad nu och jag ska hjälpa Mirielle på hennes kurs!
*Jag ska ut till Lucas i helgen
*Hungerspelen har snart PREMIÄR!!!!
*JAG SKA SNART ÅKA SKIDOR!!
*Det är snart lov!
*Efter lovet har vi 3 veckors praktik!
*Efter praktiken har vi VÄLDENS SLÖASTE SCHEMA!
JAG HAR VÄRLDENS ENERGIRUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
//////MAAATILDAAAAA

TIFFIEJUBILEUM

Idag var det TRE år sedan jag hämtade hem min underbara lilla hund.
Helt sjukt! Samtidigt som det känns som att tre år är en evighet så känns det som att
jag har Tifflan hela livet. Världens bästa vovva! ♥
Tiffie & hennes pokal från när vi vann debutantstävlingen!
/Mirielle

IIIIIIIIIIIIIH

PEACE OUT
Say Anything


/Linnéa

Say Anything

NYTT ALBUUUUUUUUUUUUUM (snart) AV SAY ANYTHING!!!
Lyssna: Burn a Miracle
http://www.youtube.com/watch?v=7ZHXFA4mK64
/Mirielle & Matild

ATLET

Idag är det ett halvår sedan världens bästa & finaste häst försvann.
/Mirielle

Gooooodnatt!

Nu tänker jag gå och lägga mig efter att ha haft en väldigt skön söndag!
Imorgon blir det travet. Nattinatti!
/Mirielle

Ägd.

Körde hem från mormor och morfar och blev omkörd av en skruttig, gammal volvo som luktade miljöfara lång väg. Detta gjorde självklart att jag muttrade några nedlåtande ord om ekipaget, bara för att sedan när jag stannade och gick ur bilen inse att lilla blå volvon jag själv åkte luktade precis lika illa...
Men, men, min bil är bäst ändå.
JAG VET ATT JAG BLOGGAR SÄMST NU, LEV MED DET!
//Matilda

Lyyyycklig

Jag är så lycklig. Har haft en sjukt bra söndag. Camilla kom och hjälpte mig med mockningen precis när jag hade börjat mocka, så det blev ju klart vid typ tio. Sen fodrade vi och allt det där så vi var klara vid typ elva och kunde gå och äta lunch innan vi lunchfodrade ponnyerna. Efter att ponnyerna hade fått mat så gick vi och hämtade Kroken och Kiara och gav oss ut på en lååång skritttrunda. Så jävla mysigt var det.
Och vädret är ju bättre än bäst, vilket bara stärker min lyckokänsla.

/Linnéa


MELODIFESTIVALEN

HAHA! Måste bara säga nu när jag kommer ihåg att jag är SJUKT SUR för att inte Ulrik Munther vann!
Kan ni tänka er något roligare än att skicka ut den människan att tävla mot alla andra länder? Nej, inte jag heller. HAHAHA! Ulrik Munther. Jag dör. 
Det enda som hade vart roligare hade vart om Molly Sandén hade vunnit och fått ta emot priset från Eric Saade.
På tal om Ulrik...
Är den inte det sexigaste ni någonsin sett?
Detta är resultatet efter att ha vart i stallet typ 15 timmar i sträck.
/Mirielle

20120311

Fin rubrik, jag vet!
Ush vad vi vart dåliga på att blogga nu för tiden! Fy, fy!
I fredags hade hela skolan utom vår klass studiedag, så vi hade stalldag som vanligt. Inte så mycket av förlust för mig eftersom jag hade åkt dit även om det hade vart studiedag. Jävligt konstigt planerat dock, men Uddetorp är Uddetorp.
Körde Glassis, som var fin, men inte lika fin som hon brukar. Vilket betyder jättebra, men inte ultrasuperöverlägsetbra. Intressant va? Igår var jag också på travet och hade min kurs, och sen satt jag och kollade på v75 hela eftermiddagen. Gick ut och gick med Matild & hundarna i skogen och sen åkte vi hem till Linnéa som jobbat hela dagen. Åt good mat och kollade på melodifestivalen. Vi åkte hem tidigt för att Linnéa skulle upp och jobba. Somnade i soffan när jag kom hem och sen gick jag och la mig och somnade jättefort. Jävligt konstigt, jag fattar inte varför jag var så trött. Men jag vaknade självmant tidigt idag vilket var skönt. Kom precis hem nu efter att ha vart ute och övningskört någon timme, vilket gick superbra! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Plugga kanske. JAG ÄR LEDIG I TVÅ DAGAR TILL!!!! Imorgon ska jag till travet och på tisdag är jag LEEEEDIG! Jag är lycklig.
JAG SKA ÄTA JORDGUBBAR SEN!
Bild?
/Mirielle

Årspremiär för v75Direkt

Sitter här och kollar på trav. Äntligen får man se v75 direktsänt igen. Varvar med plugg och lite gitarrspel i reklamerna.
I förmiddags var jag ute och tränade med vovven. Spårade och körde upplet och han skötte sig galant. Sedan satt jag på altanen i solen och läste lite, mys
Ha en fortsatt bra dag!
//Matilda

MIKA

http://www.youtube.com/watch?v=AWiccrTB4LM

MORR

JAG HATAR DET HÄR JÄVLA LANDET DET ÄR SÅ JÄVLA VÄRDELÖST SÅ DET ÄR FAN INTE SANT.
Fyfan vad arg jag är på det här idiotiska väderfanskapet. Jävla äckelsnö vad fan ska det här vara bra för????????

/Linnéa


Matte....

Mattelektion väntar.... Inte skoj...
Igår red jag lillSpik! Han var duktig. Men så jäääääävla trög. Han ville inte gå med bett längre så nästa gång blir det väl hackamore eller något. Hoppas ni antecknar detta nu för det är viktig information!!
Nej, nu börjar matten. Suck.

/Linnéa


JAG ÄLSKAR MIN PÄRLA!

GLASSEN ÄR SÅ GRYYYYYYYYYYYYYM!!!!
http://www.ungdomstrav.nu/articleView.aspx?articleid=1333
ÅH HON ÄR SÅ DUKTIG!!!
Sovmorgon idag, jag älskar sovmorgon!

På hemväg

Jag älskar att hinna med bussen som gör så att jag hinner ta 200 från Lidköping till mig sen. Det är så underbar att inte behöva komma hem vid tre när man slutar halv tolv.

/Linnéa


ETT HALVÅR

IDAG FYLLER VÅR BLOGG ETT HALVÅR!!!!!!!!!!
Vi har faktiskt hållt igång skiten i ett halvår!!!! Vi är så grymma!
Klappklapp på huvudet!


Random bild på Matild som sopar!
/Mirielle


Uttråkad

OCH SÅ VAR DET DET DÄR MED ATT JAG SKULLE GÅ OCH LÄGGA MIG OCKSÅ,.
Jag orkar inte.
/Mirielle

Läskig isis

OJOJOJ jag kunde logga in på appen!! Helt otroligt!!!
Sitter på bussen hem från axvalla. Har varit ute och skrittat stjärnan lite <3 det var väldigt mysigt och hon var super duktig. Dock tyckte hon det var lite kusligt när vi mötte en islandshäst. Den såg ju faktiskt inte ut som hennes kompisar där hemma i stallet!

När jag kommer hem ska jag ut till mina skruttisar och pyssla om dom lite <3

/Linnéa


KURS

Kom hem från min kurs för en stund sen. Idag fick barnen köra på unghästbanan och öva på positionsbyten. På teorin fick dom öva på hästens delar. Klistra lappar på Druvan som till en början tog det väldigt bra, men efter att ha blivit "tatuerad", som dom så fint kallade det för, ett antal gånger så tröttnade hon och skakade av sig varenda lapp. Lite värdelöst, men barnen tyckte iallafall det var roligt!

Nu har jag precis duschat, ska snart äta och sen blir det väl att plugga på något av alla proven denna veckan.
Ja, jag är fortfarande helt överlycklig från igår. Och nej, jag fattar inte att hon faktiskt vann. Hon bara slog alla hur enkelt som helst. Hon är så jävla grym!! Mamma Mu ♥
/Mirielle

JAG ÄR GLAD

Jag måste fortsätta min glädjebloggning!!!!
Jag är så JÄVLA GLAD. Seriöst, den här dagen har bara vart ett enda jävla lyckorus!
Värmningen, vinsten, underbara häst. OCH VÄDRET FÖR FAN! Och sen fick jag reda på att jag förmodligen kan sommarjobba dom veckorna jag vill, plus att praktiken för sommaren är så gott som bestämd. Sen fick vi också reda på att vi nog kan vara hos Kolgini på vårpraktiken alltså jag är så LYCKLIG. Seriöst. Jag var helt HYPER idag. Jag drack upp en hel jävla flaska med fanta på typ TIO MINUTER. Det är så inte likt mig. Jag var helt hyper. Lyckorus, som sagt.
Åh det ska bli så JÄVLA KUL att jobba i sommar! Jag längtar. Det enda som stör mig är att jag kommer få fira min 18-årsdag i Sala. Mindre kul, men jag överlever. Får åka hem på helgen och fira då istället. Plus att jag kommer missa West Coast Riot. Men jag överlever det med, än så länge har det inte kommit med några bra band. Fast dom har bara visat tre band så det är långt ifrån klart. Men ändå. Det kommer bli kul att jobba ÅH! SOMMAR!♥
VÅRKÄNSLOR♥
Underbara vårsol!
/Mirielle

Världens bästa kossa

HON VANN! JAG KAN INTE FATTA DET! HON VANN FAKTISKT!
Hon är världens bästa häst, min lilla pärla. JAG ÄR SÅ STOLT! Hon bara sprang och VANN.
Inte betrodd alls, men hon slog dom ALLA! IN YOUR FACE JÄVLA FAVORITER! IN YOUR FACE KORKADE SPELARE!
Hon är så jävla grym. Åke Svanstedt är min idol för dagen. Jag är så lycklig!!!!
Åh värmingen <3. Hon var så JÄVLA ÄCKLIG SJUKT FIN. Seriöst. Det är inte många gånger hon känts så fin.
Självklart trodde ju jag att eftersom hon var så jävla fin i värmningen att det skulle gå skit i loppet. Men nej då, hon gick och vann istället!!!!!
Herregud på upploppet. När man såg henne runda hela klungan, och faktiskt går framåt fort som fan. Höra när speakern sa att det stod mellan henne och en till. Och så går hon och VINNER. Herregud vilken känsla!
HAHA innan loppet frågade jag vad jag skulle göra om hon vann. "Kuta till vinnarcirkeln" fick jag höra. Och det fick jag göra också! Att springa i tjocka körkläder och stålhätteskor när solen skiner är inte kul. HAHAHAHAHAA Stefan sprang om mig. HAHA jag dör. Jag är så otränad. Åh hon var så BÄST! 25.000 kr sprang hon in, nu har hon 775 startpoäng och ååååååååh!
Varsin necessär fick jag och Matild, HAHA! Blommor fick jag också men dom gav jag till mamma!
GLASSEN ÄR VÄRLDENS BÄSTA KOSSA!!!!
ALINE GLASS - Dagens stjärna!
/Mirielle

VINST TILL MAMMA MU!

HON VANN! Glassen vann faktiskt! Det var så jävla roligt!!! WIIEE :D Men jag ska låta Mirielle skriva ett ordentligt inlägg, det är ju trots allt hennes kossa :D
//Matilda

Irriterad

Jag blir så förbannad på att varken datorn eller blogg.se appen på telefonen funkar som den ska. Argh. Jävla teknik. Det enda som funkar är min stenålderstv <3 den är bäst.

Lördag 3 mars

Lite dålig uppdatering för tillfället, skulle jag vilja påstå! Inte bara klaga på Matilda här va.
Igår gick jag och la mig kvart i tio, vilket ledde till att jag nu vaknade kl sju helt självmant. Det är inte så ofta det händer...
'
V75 idag!!! Det ska bli så roligt! Fast det är ju inga direkt roliga lopp, men att sela ut häst är ju alltid roligt. Att lilla Glassen går i lopp två är ju ingen nackdel heller, då kan man ju lalla runt resten av dagen när hennes lopp är klart och hästen står nyduschad och nöjd i boxen igen! Vi hoppas på placering, tycker jag!
Ha en bra dag! Och Angelica, om du läser det här: Kämpa på! Haha, nej då, det går säkert bra! Vi ses om några timmar (Y)
//Matilda

Uuuunderbar låt!

http://www.youtube.com/watch?v=RzhAS_GnJIc
LÄNGTAR TILL HUNGERSPELENS PREMIÄR!!
//Matilda

Springrunda

Ganska skön dag idag måste jag säga! Det är inte ofta jag säger så efter att ha gått sent på eftermiddagen, plus att jag missat en sovmorgon!
Började med fysik imorse, som vi alltså inte behövt gå på egentligen. Lite surt, men ärligt talat brydde jag mig faktiskt inte så mycket. Otroligt va? Gjorde typ inget på lektionen ändå.
Sen hade vi världens längsta engelska äckeltfans B lektion. Jag hatar engelska B. Lyckades fjäska till oss att slippa redovisa inför "okända" människor. Hundögon funkar alltid!
Lunch och sen håltimma. Låg och kollade på tv, asskönt!
Hade kemilektion sen alltså från typ kvart i två till kvart över 4. Fixade lite med rasten och så så att vi kom hem med vår "tidiga" buss. JÄVLIGT skönt.
Kom hem, bytte om och stack ut och sprang en runda med Matild. Så jävla skönt. Gick jättebra, så duktiga var vi!
Nu har jag precis duschat och nu ska jag äta!
TJINGELING!
/Mirielle

RSS 2.0