Glee!

Hej! Nu har jag sett hur duktig Angelica har blivit på att uppdatera och då får ju inte jag bli sämre! Ikväll har jag vart hos Mirielle (ovanligt) och vi såg på första avsnittet på den nya säsongen av Glee. Det är rätt bra det programmet måste jag säga.
Nu skickade hon ett sms om att jag inte får glömma datorn imorgon. Som om jag skulle göra det med mordhot hängande över huvudet. Tror inte det.
Jag hade en poäng med det här inlägget när jag började skriva, men jag har glömt av vad det var, så kan tyvärr inte berätta det för er. Äsch, det var säkert inget viktigt ändå.
Nu ska jag duscha, vilket jag egentligen hade tänkt göra för 40 minuter sen. Jaja, ska ta en senare buss imorgon så det gör inget om jag försover mig lite.
Godnatt.
//Matilda

HemmakUell

Jag älskar att säga hemmakUell. HemmakUell hemmakUell hemmakUell. DET ÄR SÅ ROLIGT!

Jag har det så skönt just nu. JJag har på mig pyjamas innan klockan åtta på kvällen. Jag ligger nerbäddad i min jättesköna säng med dess jättesköna nybäddade lakan och är alldeles jätteskönt nyduschad. Jag lyssnar på jätteunderbar musik och tittar SNART på ett förhoppningsvis jättebra (och förmodligen efterblivet som vanligt) avsnitt av vampire diaries. Allt är bara jätte-SÄTT IN POSITIVT ORD.
Visst har jag ett skönt liv?

Bara det att om ungefär tio minuter kommer Matild komma hit och få se att jag inte alls nästan tittat klart på vampire diaries som jag sagt att jag gjort. Hon kommer skälla på mig. Jag har inte ens börjat. Jag kommer få gå upp ur min übersköna säng och hela stämningen med allt underbart skönt omkring mig kommer förstöras av SPANSKAplugg. Jag hatar spanska. Det är ett efterblivet språk. VARFÖR STRÄVAR MAN EFTER ATT LESPA!? DET ÄR ETT TALFEL MÄNNISKOR!!! Spanjorer är efterblivna. Jag hatar spanska.

Nej. Nu tänker jag ägna mina sista 7 och en halv minuter till att njuta av min jättebraiga stund.

Bara för att jag älskar min gitarr ♥


Ät inte kola med papper på!
/Mirielle

17 och en dag

Nu är jag 17 och en dag. Känner mig riktigt gammal. Eller kanske inte, men nästan. Om 364 blir jag 18. KÖÖÖÖÖÖÖRKORT <3 jag längtar. Jag vill ha körkort nu, jag är så jävla trött på att åka buss överallt. Det är så otroligt segt. Bussarna är alltid sena, så gott som. Tiderna är värdelösa och uuuuuuusch.

Jaaao, jag har absolut ingenting att skriva. Som vanligt. Fyfan vad tråkig jag är. Suck. Nej, jag orkar inte försöka ens. Senare kanske, när jag har varit hos hästarna.


Mina väldigt ej bortskämda vovvar <3

Hejdå.
/Linnéa

Godnatt!

Nu ska jag sova, men först tänkte jag bara berätta att jag har ätit hemmagjord pepparkaksdeg. Det var snuskigt gott. Imorgon ska vi bara själva pepparkakorna hemma. Det brukar dock alltid sluta med att jag blir förbannad för att degen går sönder och går därifrån. Inte så lyckat kanske.
Och jag har börjat komma igång med min stora 5x5x5 Rubiks Kub. Har bara det absolut sista kvar, men det GÅR INTE. Än vill säga.
Godnatt.
//Matilda

Sömnig

Jag är sjukt trött. Jag förstår verkligen inte varför, för vi har haft världens slappaste dag.
Så jävla skönt att få ha det ibland. Matte, svenska och sen slut. Hästkunskapen behövde vi inte vara på, gött!
Kom hem och var hemma typ två timmar, sov lite och spånade lite på inlämningen tills imorgon. Sedan åkte jag en sväng och jobbade på travet. Var riktigt roligt idag faktiskt!
Har nu halvt kollat på House, var väldigt konstigt avsnitt, och jag fattade ännu mindre eftersom jag bara såg halva avsnittet.
Ska kolla på Ghost Whisperer nu, och samtidigt försöka skriva ner lite på inlämningen. Något säger mig att han nog inte vill ha in mina kladdiga tankar/anteckningar... 

Nu börjar Ghost Whisperer. Hm.. jag tror jag sett detta avsnittet förut, varför känns det som jag sett detta avnsittet förut? Jag blir sur.



/Mirielle

Jag fryser

Varför står dörren öppen? Jag dör av kylan. Nej, du ska jag gå och stänga den.
Så.
Jag ser på One three hill. Det är tråkigt, så jag vet inte varför jag ser på det. Och det här vad inte vad som var meningen att stå i inlägget.
GRATTIS LINNEA!!!
Jag är inte lika grym som Mirielle och kan skriva en hel text om det, men jag tror det dög ganska bra med hennes.
Plugg som gäller idag med. Undra om det är nåt roligt trav på TV sen? Får ta och kolla upp det.
Börjar få lite problem med att välja bilder jag kan lägga upp. Efter gårdagens snöbildbomb mordhotade Mirielle mig, så det blir inget mer med det.
//Matilda

Happy birthday to me!

Halloj!
Jag sitter och skriver på Angelicas vaddetnuär touchtelefon. Jag är grym. Faktiskt! Egentligen har vi matte, men det är ju mindre kul.

JAG FYLLER ÅR IDAG!!! Ifall någon har missat det. Jag fick världens snyggaste tröja av Matild och Mirielle. Det är Kenny från South Park(vars skapare är min gud<3) som spelar trummor <3 I morse fick jag rosa, luddiga tärningar till min bil! Sen ikväll så kommer mormor och morfar och några mer säkert hem till mig, så då får jag säkert mer roliga saker.

Nu kom Mirielle också. Hon säger hej på er alla!
Jag är hungrig. Nu ska jag försöka engagera mig i lektionen, öhm.

Hejdå!
/Linnéa


GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA LINNÈA

IMORGON ÄR DET DIN FÖDELSEDAG,
MEN EFTERSOM JAG ÄR HALVT DÖD TÄNKER JAG SKRIVA ETT GRATTISINLÄGG NU!!!!!!!!!

JA MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR!!!
HA! Vi kommer ha tur om hon lever tills hon är myndig. För varenda dag som går får man vara tacksam att hon inte lyckats ta död på sig på något sätt. Tro mig, risken är överhängande, och megastor.

Imorgon fyller alltså min underbara, något förvirrade vän, Linnéa 17 år.
Eftersom jag sist hade en sådan fin liten historia om Matilds födelse, så tänkte jag även
dra en liten historia om Linnéa, men istället om hennes uppväxt. Eller tja, det var säkert något såhär
även dagen då hon föddes.

"Min mormor hade en gång ett hembiträde som hette Malin. Hon hade kylknölar på fötterna, men annars var det inte så mycket fel på henne. Det enda tråkiga var, att så fort det kom främmande, rusade hon fram och bet dom i bena och skällde! Oj, vad hon skällde!Det hördes i hela kvartet. Men det var bara som hon var lekfull, fast det förstod inte dom främmandepersonerna alla gånger. Det kom en gammal prostinna till mormor en gång, just när Malin var ny påplatsen, och när Malin kom sättande  och högg tänderna i smalbenet på henne, gav prostinnan upp
ett tjut, som skrämde Malin så pass, att hon bet ihop tänderna ännu hårdare. Och sen kunde hon inte komma loss.
Hon satt fast i prostinnan ända till fredan. Så mormor fick skala potatisen själv den dan."

-
Smakprov ur Linnéas liv.

Något sisådär kan man väl beskriva Linnéas ankomst till planeten. Var hon kommer från är det nog ingen som
vet. Så istället för att tacka gud denna gången, tänker jag tacka något parallellt universum för att ni just valde att skicka Linnéa till jorden den 29 november för massa år sedan. Hon klarar sig bra, vi tar väl hand om henne...
(p.s. glöm inte att skicka bidraget nästa månad, ni kan inte begära att vi ska fixa detta utan ersättning!)

Nej men vad säger ni? Vi tar ett till exempel ur Linnéas liv!

"-Varför jag gick baklänges? sa Linnéa. Lever vi inte i ett fritt land kanske? Får man
inte gå hur man vill? Förresten ska jag säga dej, att i Egypten går alla männskor på
detta viset, och ingen tycker att det är minsta konstigt!"

Tur är väl att hon passar in någonstans...




Grattis till världens bästa Linnéa på din 17årsdag! Jag älskar dig!♥
/Mirielle


Titta och Njut!

Från oförglömlig skidåkning i Österrike.
//Matilda

Jag luktar häst.

Jag har luktat häst fyra dagar i rad. Nu får det fan vara nog.

Nu är det inte långt till jullovet. Jag är lycklig. Fast stressad.
Stalldag idag, jättemysigt. Synd bara att fysiklektionhelvetet ska förstöra dagen.
Imorgon går vi "kort" dag, så himla skönt.
Jag har ingen aning om varför jag skulle blogga. Jag har absolut ingenting att säga. Nu ska jag tänka.
Hm...
Har precis svarat på någon enkät från travet, det var om vad jag tycker om travskolan. Jag går för ju inte ens någon kurs, och eftersom det mest bara var frågor om hur kurserna var så hade jag inte överdrivet många åsikter om man säger så. Jaja, jag kanske vinner något roligt!

HA! Det du Matild, nu slår jag dig allt i bloggning, jag tycker jag är riktigt duktig!




/Mirielle


Första advent

Det är första advent idag. Inte långt kvar till jullovet ♥

Sitter och borstar tänderna, har precis skickat in min inlämning till projekt&företagandet kursen. Alltid lika skönt när skiten är färdigskriven och inlämnad, då är det liksom ingen idé att gå runt och grubbla på det mer. Trodde aldrig jag skulle bli klar med skiten, verkligen världens mest värdelösa inlämning.

Stalltjänst idag med. Det har vart STORM, taket har halft rasat in. Har gått runt och tänkt att om jag överlever dagen har jag tur. Riktigt obehagligt faktiskt. Imorgon har vi stalldag. Det är ju inte helt fel att börja veckan i stallet istället för skolan, men just nu är min kropp jävligt trött efter stalltjänsten, så jag kommer nog inte vara världens bästa arbetare imorgon. Fysiken på eftermiddagen är ju inte direkt ett plus heller. Jag känner att denna veckan kommer bli riktigt jobbig. Kom på att vi både har en inlämning till typ onsdag jag inte ens börjat med, plus hästkunskapsprov någon gång i slutet av veckan. Som tur är brukar inte hästkunskapsproven vara överdrivet svåra, det är iallafall ganska lätt att plugga till dom. Gött.

Hmm.. vad ska jag skriva nu? Jo men jag kan ju skriva om att KIARA QUEEN, som blivit överdrivet omnämnd här, går sitt första v75 lopp på lördag. Ska bli sjukt spännande att se hur det går! Tja.. nu har jag inget mer att säga.




Peace
/Mirielle


Coldplay

...och mitt hår luktar häst. Fast jag har duschat.
Bara för att det där var så meningslöst och ointressant så länkar jag en låt.
http://www.youtube.com/watch?v=fyMhvkC3A84
//Matilda

VINTER!

JAG ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT SKIDSUGEN! JAG KAN INTE LEVA MED DENNA ABSTINENS. Jag behöver åka skidor nu, annars kommer något hemskt hända! Men gissa vad? Det går inte, för det har inte kommit någon jävla snö! Det är snart december och vi har höststormar fortfarande, inte snöstormar. Jag trordde förresten på allvar att taket skulle rasa in på stallet idag. Det dånade och brakade något fruktansvärt hela dagen.
Vi har julpyntat. Vad det nu är för mening med det där det inte kommer någon snö. Det kommer inte bli någon riktig jul. De hade inte ens riktiga lussekatter med saffran i affären.
Fast det gör inte så mycket, för jag fick övningsköra dit.
När vi höll på och pynta hittade vi ytterligare en av de förra treornas kvarlämningar. I våras när de gick ut gjorde de ett sista "bus" i stallet och gömde kondomer lite här och var. Nu, flera månader senare, kan man fortfarande hitta någon upptejpar i taket eller gömd på något annat mystiskt ställe.
Nej, nu ska jag skriva klart min inlämning.
Hejdå.
//Matilda

Deprimerad

Jag fullkomligt hatar högskoleprovet.

/Mirielle

Röster i huvudet?

Är det bara jag som tittat på Lotto, Joker och Drömvinsten och tänkt på hur otroligt mobbat det är att de har en röst som kommenterar allt programledaren säger?! Det duger inte att ha en andra programledare som man faktiskt kan se, nej, låt oss framställa den vi redan har som sinnessjuk istället! Jag förstår inte. Det är ju bara obehagligt.
JAG VILL KUNNA LÄGGA UPP VIDOER.
http://www.youtube.com/watch?v=bqxNcP60EF0
Trevlig kväll.
//Matilda

Fröken hovslagare!

Jag har fått prova på att slå om sko för första gången idag! Kan inte påstå att det gick så bra, men det ska bli väldigt roligt att lära sig. Det har i alla fall vart stalltjänst idag. Vi var fem pers, men det var nog tur med tanke på hur mycket vi hade att göra. Jag har gjort massa intressanta saker idag som jag inte brukar göra. Kört traktor (är riktigt grym på det om jag får säga det själv), klippt bort hud från Jabbers sår och provat att sko! Rena äventyrdagen!
Nu ska jag börja hårdjobba med min inlämning så att det förhoppningsvis räcker att finputsa lite imorgon. Det nalkas mat i köket också, MUMS!
Bara för att polkagrisgodis är juligt och gott!
Hejdå.
//Matilda

Fredag ♥


Sovmorgon är det absolut bästa som finns! Jag bara älskar det.
En lektion idag, ingen lärare där. Alltså inga lektioner idag!!! Vi var dock duktiga och satt och skrev lite på
inlämningarna till projekt & företagandet ända till klockan tre, då vi åkte med skolbussen in till resecentrum.
Jag är stolt över oss som faktiskt höll ut i över två timmar med den där inlämningen, eloge till oss!
På eftermiddagen åkte vi ut till travet. Var meningen att jag skulle jobba, och att vi skulle julpynta lite innan. Blev inte så mycket med något av det. Hjälpte bara till lite grann på kursen, och julpyndaten får vi ta tag i nu i helgen istället. Stalltjänst. Känns lite segt, men vi kommer vara många i helgen så det blir nog bra. Fast vi har sjukt mycket att göra.
I alla fall. Vi kollade lite på loppen, hjälpte till med hästarna och lite annat. Det blev en rolig eftermiddag/kväll och det var bra att vi åkte dit. Lass Indi blev tvåa så det var kul, mer poäng till gymnasieligan! Mill Nellie var pissdålig, hon
har verkligen tröttnat, får hoppas på att dom byter ut henne, hon lär inte samla ihop några poäng.
Nu sitter jag och Matild och äter lite godis och kollar på idol, samtidigt som vi tittar i skolkatalogen som kom idag. På något sätt lyckas jag se ÄNNU mer förbannad ut i år än vad jag gjorde förra året. Det är en jävla bedrift kan jag säga. Det borde fan vara omöjligt, men jag lyckas med allt!
Jag älskar fredagar ♥
Tänker avsluta inlägget med ett litet hot till Angelica. 
VI VET ATT DU VET ATT VI VILL VETA! DU KOMMER INTE UNDAN!!!! FÖRSÖK INTE!!! DU KOMMER INTE UNDAN, VI VET ATT DU SETT DETTA OCH ALLT ANNAT!
Jag svär. Jag slår dig om du inte berättar. Du vet att jag gör det.
/Mirielle

Surt

Gissa vad? Läraren kom inte till kemilektionen, så vi gjorde den givna uppgiften på ca 15 minuter, sen var det klart. Surt, men tydligen så hade lärarens mamma gått bort.. Usch, stackars Maria.

I alla fall sitter jag och Mirielle här i skolans bibliotek och skriver på våra inlämningar. Det är sjukt långtråkigt.

Plus att det är något fel på det här tangentbordet. Mellanslagsknappen är inte min vän.

Och Angelica, om du läser det här: KONTAKTA MIG ELLER MIRIELLE! Vi är nyfikna.


Dethär är typ den enda bilden jag har på skolans dator. Symboliserar vår skola ganska bra.

Hejdå sålänge.
//Matilda

Sovmorgon ♥

Nu var det bara en timme sen jag gick upp. En helt timme sen och klockan är nu tio. Det är så underbart skönt med sovmorgon att jag tror jag dör. Och det bästa är att det fortfarande är en timme kvar innan jag behöver cykla till bussen.
Så vad gör jag en sån här underbar morgon?
Spelar gitarr kansk? Jajemän. Och tänker på att jag borde fortsätta på inlämningen. Men nej, jag får ta en titt i skolbiblioteket sen och se om det finns någon bok om projekt där som jag kan låna.
Jag funderar på om jag skulle ta och bjuda på en låt så här på förmiddagen också. Men. Men. MEN. Jag är så trött på att inget funkar om det ska. Det är helt enkelt ingen idé att göra fler försök med de där jävla videorna. Min tanke var att lägga upp en låt som Sofia lärde mig och Mirielle att spela på gitarr igår. Jag får väl länka som vanligt.
http://www.youtube.com/watch?v=kHovwoaQaaE
Hejdå.
//Matilda

Projekt&företagande och Julafton-om-en-månad!

Jag sitter och försöker förstå mig på den inlämningsuppgift vi har i kursen projet&företagande. Dte går inte så speciellt bra. Tydligen skulle man "visat upp den litteratur" man tänkt använda för läraren innan man började skriva på skiten. Om jag får fråga, vart finns det litteratur om projekt? Inte i min bokhylla i alla fall.
Jag har börjat söka runt på internet. Det här kommer ta år, har jag insett. Och jag har stalltjänst i helgen, vilket betyder: inte mycket tid att plugga. Det kanske hade varit lite lättare om ämnet varit en smula intressant, men det är det verkligen inte. Inte är det speciellt lätt att hitta något bra fakta heller. Suck.
Imorgon kommer det vara en skön dag. Först sovmorgon till lunch. Kladdkaka till efterrätt på skolan. Efter kemin ska jag och Mirielle ut till travet. Vi ska julpynta och så skulle hon jobba. Samtidigt startar två av skolans hästar, Mill Nellie och Lass Indi, så då får vi se deras lopp också! Jag måste komma ihåg att fråga om jag kan jobba på jullovet också.
DET ÄR EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON IDAG!
Jag har inte köpt en enda julklapp. Det är samma ångest varje år. Jag älskar att ge bort presenter, men det värsta som finns är att gå omkring och leta efter massa saker man inte har någon aning om vad man letar efter. Man går runt och kollar efter den "Perfekta Presenten" till alla. Det är bara det att man aldrig hittar den perfekta presenten. För man har ingen aning om vad personerna vill ha.
Nu måste jag ta bort en sak. Det är inte HELT omöjligt att hitta den perfekta presenten. Det har jag och Mirielle gjort till Linnea. Den är så fruktansvärt perfekt att jag blir tårögd. Men jag kan såklart inte skriva vad här. Ni får se när hon har fått den. Och det är bara 4 dagar kvar!
Nu ska jag återgå till det hopplösa pluggandet. Ge mig styrka, kära M-skylt.
Här var det meningen att det skulle vara en bild, men blogg.se har problem.
Hejdå.
//Matilda
Jävla hemsida. FUNGERA NORMALT NÅGON GÅNG.

Ny håraccessoar

Först tänker jag göra ett nytt försök.
<iframe width="640" height="480" src="http://www.youtube.com/embed/emGri7i8Y2Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Sen när jag har konstaterat att det inte gick den här gången heller kan (Mirielle ger mig en menande blick, suck) jag fortsätta med inlägget.
Idag har vi filmat igen och det blev faktiskt riktigt bra! Det var en lyktstolpe som höll på att släckas och tändas om och om igen och det blev coolt. Sen så har vi suttit och tittat på musikvideor på youtube, som vanligt. Det är faktiskt en väldigt bra eftermiddagsunderhållning.
Vi gjorde ett filmklipp med ballonger och det visade sig att vattenballonger med luft i fäster väldigt bra på Mirielles hår. Jag tror att det här kommer bli nya, stora trenden som håraccessoar!

Fint va?

Nu har jag inget mer å säga, och Mirielle verkade inte heller vilja skriva något.
Hejdå.

Jag har bara en sak att säga. Är jag inte supersexig i ballonger?
Då skulle ni se mig utan.

 

/Mirielle&Matild


DATOOOR

mohaha, jag lagade min dator. Hur grym är inte jag? Väldigt asgrym faktiskt. Så nu har jag ingen ursäkt till att inte blogga längre. Suck.

Någon mer än jag som hatar att det blir mörkt så snabbt? Usch, det är hemskt. Jag är jätteridsugen, men kan jag rida? Nej, för det är kolsvart innan jag ens kommer ut till stallet och än så länge finns det ingen belysning i paddocken. Jag hatar vintern. Kallt, mörkt och snöigt. Tack och lov har vi inte fått någon snö än, peppar peppar ta i trä. Fast just nu skiner solen ute till och med, det är ju positivt.

Öhm, ja. Jag får väl återkomma när jag har något skojigt att skriva om.

Hejdå.
/Linnéa

JAG ÄR DÅLIG

Det här är INTE roligt.
HUR GÖR MAN?!?!

FÖRSTA VIDEON

Nu vet jag!!! Nu vet hur man laddar upp videos! Angelica berättade (jag ska förresten slå henne, hon är ond) så nu ska jag försöka mig på det.
<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/VcHRORB1hN4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Världens bästa Deryck.
Hejdå.
//Matilda

Dumdumdum

SERIÖST. Jag börjar bli väldigt trött på den här sidan. Här skriver man ett inlägg och så helt plötsligt försvinner det. Bara sådär. Det har här TVÅ gånger nu. Argh.
Jag tänkte lägga upp en video förstår ni. Men jag vet inte hur man gör. För att jag är dålig. Så det kommer förmodligen sluta med att jag länkar en som vanligt.
http://youtu.be/8LhCd1W2V0Q
Det var en konstig länk.
Jag kan varna för att videon är lite mysko, men låten är grym!
Hejdå.
//Matilda

Och hon gör det igen!

Kiara Queen, återigen tar hon en andraplats! Skolans stjärna, får vi väl säga. Jag och Mirielle kom dit vid strax efter två i eftermiddags och hade som uppdrag att sela ut Kiara. Hon skulle värmas efter både lopp 2 och 3, eftersom det var så lerigt på slingan. I lopp 2 var Disen (Disengagement) med och han slutade sexa. Kiara startade i lopp sju och från kurvan där jag och Mirielle stod såg det ut som hon kom typ femma, men så var ju inte riktigt fallet som tur är! Hästen som vann i det loppet var en Lähdekorpihäst, men det var ingen som jag kände igen från praktiken. Och tre blev en Håkan K Perssontränad häst, och där jobbade jag i somras. Roligt att det går bra för dom tycker jag. Kvällen blev i alla fall väldigt lyckad och nu väntar travdag imorgon, vilket kommer bli lika roligt som vanligt!
Hejdå.
//Matilda

Snö i norr

Hur orättvist är inte det?! Mirielle kommer fullkomligt döda mig när hon ser det här, men jag är riktigt besviken. JAG VILL HA SNÖ OCH VINTER. Inte grå höst. För det är det nu och det är deprimerande. Jag älskar snö. Allt blir mycket ljusare och så kan man åka skidor.
Vinter är vackert. Punkt slut.
Idag ska jag och Mirielle till travet och sela ut Kiara. Det blir roligt.
Hejdå.
//Matilda

Jag bara älskar actionfilmer

Det är den absolut bästa filmgenren. Utan tvekan. Vem skulle inte vilja vara Mänsklig Fakla, kunna göra sig osynlig, eller kunna forma sin kropp som en bit tuggummi. Eller för all del, om vi ska prata andra action än Fantasic Four - köra street race i 200 km/h med ett gigantiskt kassaskåp i bak på bilen.
Helt briljant.
Jag känner att det varit patetiskt mycket bloggande idag.
Hejdå.
//Matilda

Lördagkväll.

Hallo. Har precis sett på v75 på TV och konstaterat hur värdelöst det är att de har vinterupphåll för direktsändningarna. Några hästar från praktiken var med, och så sprang ju Nemo. Han hade spår 8, vilket kanske inte är världens bästa förutsättning. Låg tvåa i andra spår största delen av loppen och såg redan innan sistan sväng trött ut. Det gick ju i och för sig väldigt fort, och han lyckades ta en fjärdeplats tillslut.
Resten av kvällen ska jag äta gott(!), skriva klart inlämning i Projekt och Företagande och se Fantasitc Four. Jag tror det kommer vara en film helt i min smak!
Bild från Rena Bianca, Sardinien.
Hejdå.
//Matilda

Mästerverk

Fantomenkaka á la Mirielle & Matild
[Läses: Fántómén káká á lá Míríéllé & Mátíld]
Steg 1: Vispa ägg och socker poröst!
Steg 2: Smält smöret.
Steg 3: Blanda i torra ingredienser & det smälta smöret! VISPA!
Steg 4: SVISCH in i ugnen. Om du har en ugn vill säga.
Steg 5: Koka viktväktarglasyr.
Steg 6: Blanda ihop barnspya. (Häll i kokos)
Steg 7: Smeta ut barnspyan på kakan.
Steg 8: Svisch in i ugnen igen!
Steg 9: Skär upp kakan. Försök att unvika Matilds ögonmått.
Steg 10: ÄT KAKA!
Hejdå.
/Mirielle&Matild

Fantomenkaka

...ska vi baka!
Det rimmade.
Det var inte alls ett dåligt rim Mirielle.
Jo. Jag är mästare på att rimma, så jag kan säga att det där var ett riktigt dåligt rim.
Då förväntar jag mig att du ska rimma på min julklapp! I alla fall. Nu har vi varit på stan. Det var sjukt mycket folk, bara för att  de skulle inviga en omgjord gata. Intresseklubben antecknar. Det första jag såg när vi gick förbi Bokia var att Arvtagaren (eller?) Arv*nångonting* har kommit ut. SIsta delen av Eragon. Efter typ sju år. Den fjärde boken i det som skulle vart en trilogi. Och den var självklart jättedyr.
Stora problem här i livet. Själv har jag inte läst någon av Eragonböckerna. Vet inte om jag ska göra det heller. Jag känner för att läsa en riktigt tjejig bok just nu. I samma stund som jag skrev detta lade Matild en bok med titeln Mitt nya jag i knät på mig. En Sophie Kinsella bok. Verkar lovande.
Nu måste jag fråga en sak. Hur kommer det sig att man ALLTID hittar kläder när man INTE ska köpa kläder? Och när man faktiskt ska gå in för att köpa kläder, hittar man något då? Klart som fan man inte gör. Det är så irriterande.
Säger hon som kommenterade om mina världsproblem.
Bara för att du är rik.
Så går det när man jobbar på sommarlovet. Nu ska vi baka. Fantomenkaka. HAH, det rimmade nu med. NEj, låtsas som att jag intre skrev det där.
Du är så värdelös min tös, du borde skaffa dig ett liv, fly din väg till VARFÖR SLUTAR ALLA LAND PÅ EN? NEJ. Jag hatar Matild, hon är alldeles för vild. Inlåst borde hon bli, så man kan känna sig fri i denna tragi.
HA . SÅ rimmar man.
Det där var en väldigt dåligt rim. HAHAHAH och du klagar på MIN svenska. EN dåligt rim!?
Så går det när du ska ta datorn från mig hela tiden. Jag blir stressad. Så, nu tycker jag att vi laddar upp bilderna på Tifflan!

FÖRE

Före

 

EFTER

och efter!

Fint va?

Sen tog vi kort på ett marsvin som vi dödade och lade i en plastpåse. Eller?

 

 

Var det något mer vi skulle säga?

Imorgon ska vi sela ut Kiara. Hon ska vinna!!!!!!

Så, det räcker.

Hejdå
/Mirielle&Matild


Motbjudande, Avskyvärd, Vedervärdig, Otäck, fFörhatlig, Vämjelig, Äcklig, Obehaglig, Ruskig

Synonymer till vidrig. Och beskrivning till Breaking Dawn.


Det är fredag idag. Jag älskar fredagar. Det är det absolut bästa med hela veckorna. Och trots att denna fredagen haft inslag av många dåliga saker, så har det samtidigt varit en väldigt bra fredag.

Vi kan väl börja med de dåliga händelserna. Jag gillar att berätta om negativa saker!
Först och främst startade dagen med fysik. Bara det är illa nog, men att sedan största delen av vår klass ligger hemma och har sovmorgon gör det hela ännu lite värre. Att vi efter fysiklektionen får fortsätta dagen med nationellt prov i engelska var inte heller överdrivet skojigt. Uppsatsskrivning är det absolut värsta jag vet. Jag klarar inte av det. Jag skulle inte kunna få till en bra uppsats ens om mitt liv stod på spel. Det går bara inte.
Jag skrev om Melodifestivalen, säger inte det allt?
Efter denna underbara skrivning var vi ändå inte klara. Jo, de som hade haft sovmorgon var klara. Deras dag slutade efter detta. Lyckosamma idioter. EN ENDA JÄVLA LEKTION. Seriöst, VARFÖR!?
För oss andra var dagen inte slut efter detta. Nej, nu hade vi en dubbeltimma (Läs: Två och en halv timma, utan rast) i kemi kvar att se fram emot.

Så, nu har jag fått min dag att verka otroligt jävla illa. Nu ska jag berätta hur bra den faktiskt var egentligen. På fysiklektionen spenderade vi så gott som hela lektionen med att leka street race. Inte så mycket fysiksnack precis. Mer gasande. HAHA.
Det nationella provet kunde ju lixom inte annat än suga, så det kan jag tyvärr inte rädda upp på något sätt. Men efter det fick vi lunch, vilken bestod av tacos. Jag älskar tacos. Och eftersom det var fredag fick vi även efterrätt. Tyvärr var denna mycket äcklig. Ananaspaj som mest smakade omelette av någon anledning. Inte gott. Men ändå. Dubbeltimman i kemi sen då. HAHA. Vår kemilärare ÄLSKAR oss. Vi hade labb, och som vanligt var jag och Matild helt otroligt grymma. (T-röd helvetet stör mig dock fortfarande.) Vi blev klara jättefort och fick därför sluta tidigare. Tjugo över tvåbussen är det bästa som finns ♥
Vi var alltså hemma I N N A N tre. Det är helt otroligt. Så skönt. Sedan klippte Matild Tiffie och Nemo, dom blev jättefina! Dom var i stort behov av det båda två, så det var bra att det blev gjort. Jag måste belöna Matild på något sätt. Jag är alldeles för lat, och otålig och lat, för att klippa Tiffie själv, så jag anlitar Matild istället.
Efter det så kom Linnéa in till stan och vi köpte pizza och gick hem till mig och tittade på Gilmore Girls. Tyvärr hann vi bara se ett avsnitt för sedan var vi tvugna att åka till bion.
Bion. DETVARDETVIDRIGASTESJUKASTEJAGSETTIHELAMITTJÄVLALIVOCHJAGFATTARINTEATTJAG
BETALADEPENGARFÖRHELVETETHURKUNDEJAGSLÖSATVÅTIMMARAVMITTLIVAVATTTITTAPÅETTÄCKLIGT
SKELETTSOMFÖDDEETTÄCKLIGTBARNSOMOMJAGINTEREDANHARKOMPLEXOCHFOBIFÖRALLTSOMHAR
MEDBARNAFÖDANDEATTGÖRAÅHDETVARSÅVIIIIIDRIGTFYIHELVETEVILKENSJUKJÄVLAIDIOTHARENSÅ
SNEDVRIDENHJÄRNAOCHKOMMERPÅATTFILMANÅGOTPÅDETSÄTTETVILLDOMATTVISKADÖAVILLAMÅENDE
NÄRVISERPÅSKITEN!?!??!?!?!!?!?!??!?
Det var det värsta jag sett i hela mitt liv. Och ja, Robert Pattinson har sjukt långa tår.


Angelica, jag hoppas du är stolt över mig som bloggar så flitigt!
/Mirielle


Let The Games Begin

Har Ni Tänkt På Hur Allt Ser Mycket Coolare Ut Med Stor Bokstav I Början?

JAG ÄR GRYM! Jag bloggar IGEN. Efter bara några minuter. Angelica, erkänn att jag är bäst.
Matild den tråkmånsen har gått hem. Hon är elak.
Jag kom på att jag faktiskt måste lägga upp den här underbara trailern.
Hungerspelen är världens bästa böcker. I mars nästa år kommer filmen ut. Trailern äger.
Det kommer bli så bra. Jag längtar.

http://www.youtube.com/watch?v=4S9a5V9ODuY




May the odds be ever in your favor


/Μήιε∫∫Σ


NEJ. UPPFÖR DIG.

Hej allesammans där ute. (Angelica) Idag är det den 17 november. Vi bloggar. För Angelicas skull!
Idag har det varit en ganska pissig dag. Det var en tråkig gympalektion, sedan nationella prov i engelska. Det hela slutade så fint med att vi missade bussen eftersom busschaufförer är sadistiska äckelidioter.

Jag gjorde dock en hjälteinsats och sprang det fortaste jag kunde, men inte stannade han för det. Inte, trots att jag nästan knackade på rutan. Men jag fick i alla fall applåder. Nu är det Matilda och inte Mirielle som är poppis på Skara busstation. Inte för att Mirielle brukar vara det, men hon tror säkert det. Å andra sidan skrattade de applåderande människorna samtidigt, så det kanske inte var så positivt ändå...

Idag har Matild varit på kamratstödjarmöte. Några efterblivna personer verkar tro att hon skulle vara en bra kamrat. HA. Där har ni fel. Det enda hon gör är att förstöra allas liv. Hon är en riktigt ondskefull människa vars enda tankar är om hur hon kan sabba så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt.

Jag sitter här. Prata inte om mig som om jag inte är här!

Jag pratar inte. Jag skriver. HA.

Samma sak.

Du är efterbliven.

Nejdå. Hon är nog en bra kamratstödjare. Jag har aldrig blivit vald till kamratstödjare. Måste säga att jag är lite avundsjuk. Jag blir aldrig ens nominerad till såna saker. En gång var jag suppleant till elevrådet. Jag fick gå till ett eller två elevrådsmöten. Det var så sjukt. Det är som en liten sekt som bara sitter där och är överlägsna. Nej, elevrådet vill jag inte vara med i. Men kamratstödjare. Det skulle jag passa som.

Mohaha. Jag har varit kamratstödjare två gånger jag.

Det är bara för att du ser så oskyldig ut.

Inte olagligt att göra det. Så går det när man ser farlig ut.

Jag måste sluta vara aggressiv. Det ska bli mitt nya mål i livet. Jag måste verkligen sluta med det. Jag vill också bli kamratstödjare. Jag är faktiskt en ganska snäll person innerst inne.

Jag vet Mirielle, du får ta och visa det för allmänheten.

Det är bara det att vissa personer gör mig så fruktansvärt förbannad, bara genom att finnas till. SERIÖST. Kärringen kallade mig MARIELLE idag IGEN. HUR EFTERBLIVEN ÄR HON!? HON HAR HAFT MIG SOM ELEV I ÖVER ETT ÅR. HUR JÄVLA SVÅRT KAN DET VARA!? Jag ska börja kalla henne för Lene. BARA FÖR ATT HON FÅR ORGASM NÄR HON TÄNKER PÅ KARPALLEDER.

Varför känns det alltid som våra blogginlägg spårar ur en smula när du skriver..?

Därför att jag inte uppfyllt mitt mål om att sluta vara aggressiv än. Herregud. Jag kom precis att tänka på hur äckligt jävla illa det skulle vara om jag var långsint.

Ingen vacker tanke faktiskt. Nu gick kära Mirielle för att äta. Kanske skulle det vara bra för henne att börja utöva Yoga. Säger man utöva Yoga? Inte heter det väl göra Yoga i alla fall. Träna Yoga. Behärska Yoga.
I alla fall. En lungnade dos och lite Yoga. Det skulle nog göra susen.

HA. Jag och Yoga. Jösses.

Imorgon är det fredag. Efter en dubbeltimma kemi ska vi fira helgen genom att käka kinamat och se på Gilmore Girls. Sedan på kvällen ska vi på bio och skratta lungorna ur oss. Det kommer bli mysigt ♥



/Mirielle&Matild


Snacka om att spola ner sina pengar

Jag är så otroligt trött på folks desperata försök att klämma ut precis så mycket pengar det går på ämnet vampyrer. På fredag ska Linnea, Mirielle och jag gå på Breaking Dawn. Efter den mycket intressanta och fullkomligt förskräckliga upplevelsen att se Eclipse på bio måste man ju helt enkelt göra samma sak igen. Jag har aldrig varit med om några filmer som är så fullkomligt ofrivilligt humoristiska som Twilight-filmerna är. Nu kanske jag borde påpeka att jag inte sett så speciellt många filmer (enligt Mirielle), men det är fortfarande min åsikt.
Har fått order om att titta på Robert Pattinsons tår. De ska tydligen vara väldigt långa..?
Visst, jag tycker om böckerna. Punkt.
Några vampyrböcker som däremot är riktigt, riktigt dåliga, är Vampire Diaries. Jag har aldrig läst en sämre bok (jo, det har jag, men vi kan låtsas) i hela mitt liv. Och jag är inte speciellt kräsen.
Sen så har vi jävla Zoey-böckerna. Nattens Hus. Och ja, de förtjänar en svordom. Jag var tvungen att lägga ifrån mig första boken efter två sidor, bara för att jag inte skulle riva sönder helvetet. Det borde ha varit ett tecken. En tydlig röd, stor, lysande varningsskylt. Nej då. Man bara fortsätter läsa dem. De tre första böckerna är i alla fall helt okej. Men sen. Det känns som att ha fastnat i ett hål. Man vill inte läsa vidare, men av någon anledning slutar det alltid med att man sitter där med näsan i nästa bok och mår dåligt. Det är inte hälsosamt.
Nu har jag avreagerat mig färdigt på vampyrer.
Förlåt för den dåliga uppdateringen, ska bättra mig.
Nu är det vinter. Och innan Mirielle dödar mig vill jag bara säga en sak.
Jag älskar vintern. Jag älskar snö.
Så. Nu vet ni.
Hejdå.
//Matilda

öhm, jag kommer inte på någon rubrik

Jag har ingen dator för tillfället, vilket irriterar mig sååå väldigt jättemycket. Jag hatar min dator visserligen, den är dum i huvudet, trög, seg och allmänt efterbliven. Men det är bättre än ingen dator alls. Förhoppningsvis blir den lagad innan helgen. Annars blir jag sur.

Just nu sitter jag vid en av skolans datorer. Egentligen borde jag skriva på praktikrapportgrejen i svenskan, men nej. Jag är duktig och bloggar istället NU FICK JAG BERÖM AV ANGELICA TILL OCH MED. Heja mig!

Jag har världens slappaste schema resten av hösten <3 Det är underbart. Jag har sovmorgon och slutar tidigt nästan varje dag. Åh, jag älskar det så mycket.
Det är faktiskt inte så mycket kvar av hösten. Bara 7 veckor kvar på terminen. Fast 7 veckor är mycket. Nästan ett helt sommarlov faktiskt. Jag vill ha sommarlov <3

Det är bara 3 veckor kvar tills jag fyller år! 19 dagar för att vara exakt. Jag gillar inte att fylla år egentligen, men just i år ser jag faktiskt fram emot det bara för att jag har önskat mig massor av roliga saker som jag inte kommer ihåg för tillfället och detta blev en lång mening.

Hm, eftersom de andra har rekomenderat låtar så kanske jag också borde göra det såhär i slutet av inlägget... Men jag kommer inte på någon specifik låt att rekomendera så jag tänker tvinga er att lyssna på hela Veronica Maggios nya album, Satan i Gatan. <3

Hejdå.
/Linnea


Kortkort

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Tänkte bara slänga upp en länk till en mycket bra låt som jag rekommenderar alla att lyssna på!^
http://www.youtube.com/watch?v=MMEpaVL_WsU&ob=av2e
Ha det.
Hejdå.
//Matilda

Fyyyyyyyyyysik

Om du förstår vad jag menar ;);););)

Idag har det varit mycket fysik. Men vi fick godis! Inte speciellt gott godis, förutom chokladen. Vingummi är gott. Äckligt. Gott. Sockerbitar är äckligt. Godare än vinergummi. Inte.

Vi är lyckliga. Vi har bara en sen lektion denna veckan. Och nästa. Underbart.
Idag var första skoldagen på en hel månad. Vi vill ha lov igen. Vi hatar fysik. Vi har fysikprov imorgon. Stackars oss. Linnea den jäveln har världens slappaste schema. Sju lektioner på en HEL vecka är inte okej. Inte okej alls.
Men vi ska inte klaga, vi har inte fyra sena dagar längre.

Vi funderar på att busringa till någon. Men vi vet inte vem. Vi kan inte bestämma oss. Jobbigt.

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort. Snälla ge mig två sekunder... VI ÄLSKAR VERONICA MAGGIO.



Vi vill ha den 16 juni igen. Och igen.


Har ni tänkt på att det är jättelängesen vi startade bloggen, men vi skriver fortfarande. Vi borde få ett pris av något slag. Synd att det inte är någon som läser den bara. ELLER????

Jag måste sluta med det där.

JAG VILL SPELA VOLLEYBOLL!!!! Hoppas vi gör det på idrotten. Då blir vi glada.
O mare nero mare nero. Idag har vi fått våra spanskaböcker. NEJ. Nu skriver vi fan inget mer om äckelskolan.

Vi försöker komma på något att skriva om.

Jag kan berätta att Matild kommer bli grymt överglad över hennes presenter hon kommer få!

JAG VILL VETA!!!!!!!!!! GE MIG NU!!!!!!!!!!!!!!

Moha ha ha ha.
HAHAAH

Luftkuddefarkoster (L) Säg det tio gånger snabbt som lemuren i madagaskar.
JAG ÄR EN KVINNA, HUR MÅNGA AV ER ÄR TÄNDA PÅ MIG?

JUST DET!!!!! Har vi sagt att i en onämnd filmbutik i vår stad jobbar en person som låter ExAKT PÅ PRICKEN som lemuren i madagaskar. Ni kan tänka er hur svårt det är att hyra film där när det enda man tänker på är den ovannämnda repliken. Det är outhärdligt. Sedan finns det även en person som ser ut som CONE!!! Fast självklart inte lika cool, eller snygg, eller underbar, eller böst6t.km

Och där var jag tvungen att ta datorn från Mirielle, innan hon började ja... bete sig på ett inte så trevligt sätt för mig att se på.

SKA DU SÄGA. BARA FÖR ATT DU LIGGER OCH KÅTAR DIG I MIN SOFFA OCH PÅ ALLT DU SER. Seriöst. Igår höll hon på med en jävla KAFFEMASKIN. Herregud.

Ja. Där har ni Mirielles humor.

HA. HUMOR!? PYTTSAN. Det är ren och skär sanning.

Jaja.. Nu tänker jag återgå till ämnet om DUBBELGÅNGARE. Vår skola kryllar av dubbelgångare. Det är sjukt. Seriöst, första skoldagarna i ettan såg vi bara fler och fler folk ploppa upp i andra skepnader. Uddetorp är någon jävla parallell värld, där alla vi känner/vet att dom finns, är i bondeformat. Så konstigt.

HAHAHAHA, idag upptäckte vi dennes dubbelgångare:



Nu borde vi förmodligen sluta skriva innan saker gå mer överstyr.

Hejdå.
Adjö.
Farväl.
Jag tror mitt hjärta blöder.
/Mirielle&Matild

Massagekurs!

Idag var det första skoldagen på 4 veckor! SOm vanligt på måndagar var det stalldag på travet och vi gjorde allt sånt som vi alltid gör där. Jag fick köra Mill Nellie och det gick helt okej!
Sen, klockan halv fem startade den fortsättningskurs vi anmält oss till i massage. En mycket duktig instruktör vid namn Nina Olofsson hade både en teoretisk och praktisk del. Det var väldigt lärorikt och intressant!
Idag gick även min lilla favvo, Nice Leg, banjobb. Det kunde ha set bättre ut, räcker väl med att säga. Hade ju hoppats på att hon skulle kvala snart, men det kanske dröjer ytterligare nu då. Tråkigt tråkigt, men åtminstone bra att det är hästens hälsa som går i första hand. Det gillar vi!
Annars har jag en ej egenvald pluggstrejk för tillfället. Det är inte så bra. Men jag kan inte hjälpa det. Jag kan helt enkelt inte sätta mig ner och göra det. Det går inte. Jag har försökt, men min kropp strejkar! Med ett kommande fysikprov blir det ännu mindre bra. Jaja. Jag överlever väl.
Man får passa på att höstmysa med ljus och bra TV-program när det blir mörkt så himla tidigt.
Ha det.
Hejdå.
//Matilda

Dagens låt

Morning Glory - Oasis

Hejdå.
//Matilda

God förmiddag!

TACK MIRIELLE
Japp, idag fyller jag 17 år. Det ska firas genom att kurera min förkyldning, plugg och äta tårta från igår. Jag önskar alla en underbar höstdag. Kanske skulle jag ut och fota lite? JAG FICK EN NY KAMERAVÄSKA PÅ SLÄKTKALASET IGÅR! Det var väldigt behövligt, eftersom den andra var på väg att gå väldigt sönder. Men den nya verkar vara en riktig värsting-väska, med regnskydd och allt. Så, nu ska jag sluta hylla en kameraväska.
världens godaste tårta <3

Ha en bra dag! 
Hejdå.
//Födelsedagsbarnet Matilda

GRATTIS

GRATTIS MATILD PÅ DIN SJUTTONÅRSDAG!!!!!!

Idag för sjutton år sedan skedde ett mirakel.
Just detta året känns det ju faktiskt som om 6 november bara är en vanlig höstdag, en regnig vanlig novemberdag. Men jag kan slå vad om att det var helt annorlunda den här dagen för 17 år sedan.
Jag kan sätta mitt liv på att det var en riktig jävla, sjuhelvetes snöstorm.
Hela dagen satt folk och var förbannade över att de inte kunde ta sig ur sina hus på grund av all snö.
Man fick skotta ett par gånger i timman, bara för att kunna se ut genom sina fönster. Dörrar frös igen, bilar fastnade på gatorna och alla sista minuten-resor blev snabbt uppbokade i folks desperata försök att undkomma den svenska vintern. Det var kort sagt en jävla skitdag.
Men nu ska jag berätta för er att denna dagen var en av de bästa dagarna i världshistorien.
För då föddes min underbara vän Matilda.
(Sedan får vi ju självklart inte glömma att det förutom detta även var en ganska bra dag för alla resebyråer!) 

Med detta sagt tänker jag (trots min brist på tro till denne man/kvinna) tacka gud för att du lät sjätte november finnas i våra liv! Trots att du lät folk leva som eskimåer den dagen år 1994, så räddade du ju faktiskt upp det hela rätt bra genom att ge oss Matilda. Du kanske har lite vett i din övermänskliga skalle ändå.

Grattis min bästa Matild, jag älskar dig! ♥



/Mirielle


Elakt

Jag gjorde ett inlägg för flera timmar sen. Tror ni det lades upp? Nej, så klart det inte gjorde.
Jag tipsade i alla fall om en låt. Men nuär jag inte på samma humör längre, så jag vill inte tipsa om den låten längre. Istället tänker jag be er välsigna öronen genom att umgås med Sum 41s album Screaming Bloody Murderer. Skumfuk är inte en alldeles äcklig låt att lyssna på.
Hejdå.
//Matilda

The haunted mansion

Igår var jag i Göteborg <3 Jag älskar Göteborg så mycket. Det är världens bästa stad. Efter Los Angeles såklart. I alla fall, igår så gick jag och Mirielle på bio på Filmstaden. Det är världens underbaraste ställe. Och jag fick koffeinkick av en Latte. Som faktiskt var god. Hahaha.

Nu ser jag på film, The Haunted Mansion eller Spökhuset eller vad man nu vill kalla den, vilket gör att jag är väldigt distraherad och kan omöjligt skriva. Jag har försökt få ihop ett inlägg nu i väldigt lång tid. Filmen är faktiskt ganska bra. Eller ja, den är rolig i alla fall.

VERONICA MAGGIO SPELAR I GÖTEBORG IKVÄLL JAG ÄR SÅ SUR! Jag ville faktiskt se henne. Jag borde åkt dit. Faktiskt. Nu blev jag på dåligt humör.

Hahaha, nu är det Maria Montazami på tv. Hon är min idol, jag ska bli precis som henne.

Nu orkar jag inte skriva mer, så jag slänger in en bild på min älsklingsponny som ser ut som en fluffboll för tillfället <3

// Linnéa


Sömnig

Jag kommer somna snart. Om jag inte räknade fel på fingrarna nyss så har jag varit vaken i nitton timmar och är för tillvället i behov av sömn.
I kväll cyklade jag hem till Sandra. Vi satt och pratade i flera timmar och hade dte jättemysigt. Måste bli bättre på att träffas oftare tycker jag! Bland annat tog vi i alla fall upp hennes musiksmak. Och det kan jag säga en sak. Den existerar inte. 
"Säg något nu tycker är bra då?"
"Men han... David Guetta."
Sorgligt.
Linnea och Mirielle har alltså varit i Göteborg idag. De får berätta själva om detta sen, för just nu tror jag att de håller på att åka buss från Skövde om jag inte har helt fel.
Nu vet jag också att jag kan blogga från mobilen! Jag har ju ingen sån ndär touch-telefon som alla har nu för tiden, utan håller mig till gamla vanligt mobiler med knappar, men det visade sig att det gick att blogga för det. Jag var i alla fall lite sur på busschauffören, för visst plågar man inte sina passagerare med starka lampor halv 6 på morgonen?! Det tycker inte jag i alla fall.
Det gick ganska bra att jobba idag. På morgonen var jag virrig. Och då menar jag mer virrig än vanligt. Och för någon som känner mig betyder det att de var glada att de inte var i närheten. Jag lyckades skärpa mig tillslut i alla fall som tur var, och dagen blev faktiskt lyckad. Nu blir det inte trav förrän ända på... måndag. Om man inte räknar med V75 på TV imorgon såklart. För det ska jag definitivt kolla in.
Jag är sur på att jag inte kan göra stycken med min dator. Den vill helt enkelt inte. Värdelöst.
Avslutar med en bild på Tiffie, bara för att hon är så söt. Ha det.
Hejdå.
//Matilda

Godmorgon

Man har inte lyset tänt i bussen när klockan är strax över halv sex på morgonen. Det har man helt enkelt inte. Nu ska jag snart jobba. Red hot chili peppers (L) Hejdå. //Matilda

Death For My Birthday

Idag har vi FILMAT!
Först och främst bakade jag och Matild världens godaste tårta. Ni fattar inte hur grymt bra den blev.
Skitsnygg, plus att den smakade så jävla gott! Choklad, choklad, choklaaaaaaaaaad!
Sedan filmade vi ute hos Linnea, och det blev asgrymt alltihop!

Nu har vi varit mycket duktiga, ägnat en hel dag åt skolarbete på lovet. Vi behöver nästan inte ens känna dåligt samvete för att vi inte pluggat. Nästan.

Imorgon har Matild varit ond, hon ska jobba. Jag och Linnea åker till Göteborg. UTAN MATILD. Hon är ond. Hon får ingen födelsedagspresent nu bara för det. HA.

Jag är mätt.



Återigen bevisat

...att jag är så mycket mer grym på att blogga än Linnea och Mirielle. Ni får ta och skärpa er nu mina vänner!
Idag ska här filmas till vår musikvideo! Jag och Mirielle ska snart sätta igång och baka Angelicas fina tårta, sen efter lunch bär det av till Linnea. Jag MÅSTE komma igåg. kameran. Men det kommer jag göra. Mirielle kommer påminna mig.
Lovar att ta ett kort på tårtan så ni får se hur fin den blev! Blev helt plötsligt lite fotosugen. Onödigt dock, eftersom jag aldrig blir nöjd med mina bilder. Å andra sidan är det ganska onödigt att käre Arnold bara ligger och skräpar på rummet.
Min hund är inte så glad på mig för tillfället. Han ligger på min matta och väntar på att jag ska göra något med honom. Får ta och träna lite med honom ikväll eller något. Min jäkla träningsvärk har gjort mig lite handikappad de senaste dagarna känner jag. Ha det.
Hejdå.
//Matilda

Varning för meningslös text

Jag är dålig. Hur ändrar man kategori på ett redan publicerat inlägg utan att ändra tiden när inlägget lades upp? Stort problem.
Idag var jag och åt lunch med mormor, morfar, kusin och bror (L) Supermysigt, fast jag beställde inte god mat. Jag borde lära mig. Man ska inte äta pasta på resturang. Det blir helt enkelt inte bra. Förutom i Italen. Där var det VÄLDIGT gott!
Just nu borde jag ha pluggat i exakt en och en halv timme. Tror ni jag har gjort det? Såklart jag inte har. Men jag tänker våldgästa Mirielle när jag och min mor varit på stan och fixat present till bror som fyller imorgon. Själv har jag redan köpt en, som jag tror han kommer bli nöjd med. I alla fall så får vi ta tag i våra liv och plugga ikapp allt vi borde gjort under praktiken.
Är det bara jag som hatatr när man får frågan "vad önskar du dig?"?. Det spelar ingen roll vad man säger, det duger ALDRIG! "Gud vad tråkigt, säg något annat!"
Suck.
Jag fyller år på söndag. Då kommer jag få äta mammas daimtårta och det är den godaste tårtan som finns. Egentligen räcker det som present. DEN ÄR SÅ GOD.
HAHA, nu tänker jag på Dumma Mej. "It's so fluffy I'm gonna die! IT'S SO FLUFFY!!!"
Har inget mer att säga för tillfället. Ha det.
Kära Mirielle tog det här kortet ute hos Linnea när vi var katt- och hästvakter. Tyckte det var lite somrigt.
Hejdå.
//Matilda
P.S. Cirrus är en han. Inte hon.

Trav hela dagen

Idag har jag varit ute på travet precis hela dagen. Vi tog en buss på morgonen och var ute till strax innan nio, sen var det fortkörning som gällde. Jag körde Cirrus. Det var första gången jag körde fort med honom vad jag kan minnas, hon skötte sig i alla fall väldigt bra.
Mindre roligt är att jag gått runt hela dagen och känt mig som, ja.. som om jag blivit överkörd av en motorcykel för att sedan ha ramlat ner från ett stup. Aj aj.
Sen på kvällen var det trav och skolan hade tre starthästar. "Sadlade" ut Jabber som blev godkänd i montékvalet, och hjälpte även till med Mill Nellie innan hennes värmning, som Mirielle hade hand om.
Tredje hästen, Aline Glass, hoppade redan i början av loppet, vilket var väldigt tråkigt såklart.
Bilden är från när Kiara startade på Stochampionatshelgen i somras.
Nu har jag ätit tacos och sitter och tittar på House. Ha det.
Hejdå.
/Matilda

RSS 2.0