Redo för avfärd

Nu har jag äntligen packat klart allting. Imorgon kommer Matild och hämtar mig strax efter halv nio, sen hämtar vi Linnéa och sen åker vi till skåne och stall Kolgjini för tre veckors praktik. Kommer bli suveränt! Jag har nog aldrig använt ordet suveränt förut. Men det kommer bli grymt, tror jag, hoppas jag. Det blir det nog! Jag ska få se sagohästarna Joke Face och Viking Kronos. Det räcker för att få mig att vara lycklig tre veckor framåt även om resten suger. Herregud, jag är så nervös.
JAG MÅSTE SOVA NU
/Mirielle

Skåne nästa

Jag hatar att packa. DET ÄR SÅ OTROLIGT JÄVLA DRYGT OCH JOBBIGT OCH ÄCKLIGT OCH ALLT ONT I VÄRLDEN. Så nu ska jag fortsätta packa och packa klart innan jag lagar mat, utfodrar alla andra här hemma och duschar. Jag orkar inte!!!

/Linnéa

Krångel&andraonödigheter

JAG VET ATT VI INTE BLOGGAR
Uppdatering om våra liv just nu.
I tisdags ringde vi om praktik som börjar nästa vecka. Fick veta att vi inte har något boende. Idag, fyra dagar innan, vet vi fortfarande inte vart vi ska. Kulkul. Men det kommer lösa sig, det finns en miljard ställen att vara på. 
Igår började licensen, jag är så jävla taggad!!!!
Nästa vecka åker vi alltså på praktik i tre veckor framåt.. någonstans.. förhoppningsvis.
Positiv sak: FRANKRIKEPRAKTIKEN I SOMMAR KOMMER BLI SÅ JÄVLA GRYM!!
En till positiv sak: IDAG VAR ABSOLUT ALLRA SISTA FÖR ALLTID (ialf för några år framåt) KEMILEKTIONEN!!!!!! OCH VI KLARADE DEN!!!
Nu tänker jag sova. Hejdå.
/Mirielle

Huvudvärk

Jag har sån fruktansvärd huvudvärk så jag vill bara spy just nu. Usch, inte kul. Bota med cola. Japp. Asbra. Väntar på att South park ska börja. Segt. Japp. Spenderat dagen i Göteborg. Underbart. Japp. Trots de mindre roliga omständigheterna. Väldigt dåliga, tråkiga omständigheterna. Men ja. Dricka cola. Jag är nog trött ja. Nu ska jag sluta vara konstig.
Bild på Qåla <3


/Linnéa

HAHAHAHAHHA

http://www.youtube.com/watch?v=S_rpb_XxtAY&feature=g-u-u&context=G21b0516FUAAAAAAACAA
//Matilda

Göteborg

Är sedan några timmar hemkommen från Göteborg. Tåget var fullkomligt proppfullt, fick tillsammans med mängder av andra sitta i gången mellan sätena. I Herrljunga stannade vi och så kopplade de på en till vagn. Man blir riktigt förvånad över att Västtrafik ens kan tänka så långt. Att tro att de skulle förutse mängden folk innan och alltså ha något längre tåg från första början är ju bara skrattretande.

Det har i alla fall varit en mysig dag. Vi har gått runt i affärer, något som jag egentligen tycker sådär om, men någon dag ibland går ju bra. Särskilt när det är i Göteborg! Jag köpte i alla fall en vårjacka, en underbar Sheldon-Tshirt och boken Stolthet och fördom och zombier. Hann börja läsa lite på tåget och den verkar vara ganska rolig.

Igår startade Glassen. Hon kom sexa, vilken väl inte är sådär jätteroligt. Vi kom fram till att distansen nog inte var hennes bästa osv, får ta nya tag till nästa gång!

Dessutom har min skiva jag beställde för snart 3 veckor sedan fortfarande inte kommit. Bojkotta CDON, säger jag!
Min fina, fina tröja (L)
//Matilda

Kursstart & Glassenstart

Ush vad dåliga vi är på att blogga.
Har vart och tagit fästingspruta och övningskört lite nu på förmiddagen, fixat lite smågrejer till kursen också. Ikväll startar ju den. Var meningen att jag skulle ha den alldeles, alldeles ensam först, men med ett tvåsiffrigt antal som anmält sig så bad jag om hjälp av Matild. Så nu är vi arbetspartners! Ikväll startar den och kommer vara några gånger framöver, vi får väl se hur det går. Kul ska det bli iallafall, roligt att så många anmält sig!
Efter kursen ikväll ska jag & Matild sela GLASSEN! Hon måste vinna igen. På kort distans utan svanstedt i sulkyn och med skor denna gång så får vi väl se hur det går.. Äsh, hon vinner! Dom hade beställt hem vinnartavlor på både Glassen och Kiara, när hon vann för hundra år sedan, haha. Hur fina som helst verkligen! Fan att dom kostar en förmögenhet, hade vart kul att ha Glassen som tavla!
Ska åka till bilskolan om en stund och ta ut lite teorimaterial m.m. tänkte jag. Måste ju börja läsa om jag ska få ut mitt körkort till min födelsedag.
Nu ska jag finslipa lite till på kursgrejerna tror jag. Är lite nervös faktiskt, fast inte så som förra gången när min kurs startade, jag är ju lixom grym på detta! Eller inte. HAHA, kul är det ialf!
Måste bara säga en sista sak. Jag får totalt jävla damp på hovslagarskolan. Säger man att hästarna ska vara klara klockan tre så ska dom fan vara det. Dom hade haft dom där uppe i TVÅ timmar, och dom skulle inte ens verka ordentligt, bara putsa lite. Kommer dit tio över tre, bara för att jag vet att dom alltid är sega, men när man sen får stå och vänta YTTERLIGARE 45 minuter, då har det fan gått för långt. Trodde jag skulle få ett utbrott. Hann därför inte göra iordning Glassis ordentligt igår, men hon blev riktigt "back-on-trackad" haha! Jag tror nog hon klarar sig utan mina patetiska försök till att leka hästskötare iallafall.
Nu blev det sådär när man inte bloggat på en evighet att man skriver världens längsta text när man väl gör det. Måste sluta med det, förlåt mig. Nu ska jag sluta babbla, HEJDÅ
JUST DET! Imorgon åker vi till GÖTEBORG ♥
SÅ. Hejdå!
/Mirielle

MEMORY MADE IN CHINA

Jag och Matild sitter just nu som små kinesslavbarn och tillverkar leksaker!!
Så kanske man inte kan säga.. Men det är en bra jämförelse, tro mig!
Vi sitter alltså och gör memory till barnen i vår kurs som startar imorgon. Våra barn ska bli drillade som små soldater till att vinna den där tävlingen så sant som att mitt namn är Mirielle! DOM MÅSTE VINNA. Seriöst, ni ska se vårt memory. Vi har tillbringat cirka tre timmar på det, men snyggt som fan är det också! (eller inte)
Jaja, DOM SKA VINNA. Hallå, dom har mig och Matild som lärare, dom har inget annat val än att PLUGGA PLUGGA PLUGGA.
Hejdå!!!/Mirielle
DEL UR MEMORYT!!!!!!!!!!!

Fy skäms!

Fyfan, nu är vi bara pinsamt dåliga på att blogga!!!

/Linnéa

RSS 2.0