Lucky me

Ganska nöjd för tillfället. Om allt går som det ska, vilket jag verkligen hoppas, så är detta min nya stjärna. FFs Lucky Strike <3

/Linnéa


Monte

Idag har jag testat att rida i montesadel för första gången. Presenten var stackarn som fick stå ut med detta. Fyra varv på slingan och en intervall i 38-tempo. En sak kan jag säga i alla fall. Det var det roligaste jag gjort på länge! Svinjobbigt att stå i värmningen, men sen när det gick lite fortare var det inte alls lika ansträningande längre. Suuuuperkul!
//Matilda

Godnatt, Världen

Linnea som tipsade om denna.
//Matilda

Att Dansa Ihop En Middag

Jag hatar att laga mat. För det mesta tycker jag att det är en av livets stora pinor. Det är långtråkigt, tidskrävande och blir i stort sett aldrig lika gott som man hoppas. 
Det finns dock en sak med matlagning som jag älskar. Att vara själv hemma, ha på precis vilken musik jag vill och dansa i köket. Japp. Tur att ingen filmar. Laga mat, sjunga och dansa, jag lovar. Det finns ingen bättre kombination. 
FREEEEDAG
//Matilda

13.00 - 15.00

Den stora frågan för dagen, varför i helvete valde jag Mikrobiologi & Genetik??!! Nu måste jag överleva eftermiddagen med detta.

/Linnéa


Ekologi

Såhär kul har jag och Matilda på den alldeles för långa ekologilektionen.

/Linnéa


I brist på annat....

Eftersom Matilda har börjat blogga igen och för att jag faller för grupptryck så får väl jag också börja blogga. Inte för att jag har något intressant att skriva.. Men det är väl en helt annan sak antar jag. Kanske.
Måste bara säga att jag älskar mitt schema!! Hur slappt som helst <3 Helt underbart! Idag slutade jag vid lunch så jag var hemma typ, strax efter ett. Efter det har jag sovit, varit ute med hundarna och tottisarna, som för övrigt äntligen har flyttat hem!! Sen har jag sett på världens bästa serie, Awkward också! Jag är så kär i Matty!!!! Han är bäst i världen och jag ska gifta mig med honom!!
Öhm, ja.. Det var väl typ det roligaste jag kunde hitta på att skriva idag. Super skoj!
 
/Linnéa

20.28

Fysik B är kraftkrävande. Ville bara tala om detta.
Jag inser att jag egentligen lägger upp extremt tråkiga blogginlägg, men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Det är ju inte direkt så att det händer massa superduperintressande saker varje dag här.
 
Idag har jag sprungit femman i Råda. Jag hade med mig Nemo, och efter 2 km kom polisen och började skotträna i skogen = Matilda fick kuta efter en livrädd vovve i 3 km. Så kan man väl också träna antar jag...
Fulhunden
//Matilda

Dagens Dag

  • Börjar dagen med Engelska C tilll halv tolv.
  • Äter för ovanlighetens skull äcklig mat på Uddetorp.
  • Åker hem och sätter mig med Fysik i ett par, tre timmar. 
  • Får ett antal utbrott.
  • Velar mellan att sova och ge mig ut och springa. 
  • Bestämmer mig för att det är närmare till soffan.
  • Sover.
  • Vaknar.
  • Bloggar.

Paris.
//Matilda

Plugg&Te

Undra på hur många olika sätt det går att stava te? The. Tee. Thee. Man blit ju alldeles förvirrad.
//Matilda

SEGLING

Idag har det vart en heldag ute på sjön på skeppet Mina, tillsammans med Mirjam och hennes Scoutvänner! Helt otrolig upplevelse med klättring upp i masten och så vidare. Verkligen supermysigt, men dock en smula segt på slutet. Jag kan inte heller sluta huttra, trots att jag varit hemma och inne i två timmar nu. Imorgon är det kurs på travskolan som gäller.
Utkik från masten!
//Matilda

Snabbuppdatering

Jösses jösses, hela 5 unika besökare! Då är det någon som märkt att bloggen börjat bli halvaktiv igen.
Nu är det film som gäller. "American Virgin" på 6:an. Tror den hette så  i alla fall. Annars har det vart en helt okej dag. Började skolan strax innan ett och gick bara till tre. Sedan har jag vart ute och sprungit i ösregn och pluggat fysik. Onödigt inlägg, men det är vad som händer just nu.
//Matilda

Awesome låt.

 
 
//Matilda

Söndagsmys

Chokladglass, How I Met Your Mother, en dusch och sova återstår av den här söndagen.
Barney <3
//Matilda

McDonalds McFlurry Marabou&Jordgubb

Sugen på något smaskigt?
Visst ser det gott ut? För endast 22 kronor blir denna delikata glass din. Eller så gör du din egen...
 
Steg 1.
Köp ett paket GB Chokladkross.
 
Steg 2.
Blanda med Eldorados jordgubbssylt.
 
Låter det här gott?
Det är det inte heller.
Bara ett tips om du är glassugen och råkar gå in på McDonalds. Köp ingen McFlurry Marabou&Jordgubb.
//Matilda
 

Nytt försök med dessa videor.

Titta vem som dyker upp här två dagar i rad bara sådär! Jag måste prova om nya blogg.se tycker bättre om musikvideor, sååå.... Nu vet jag. Jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som när jag såg den här. Det går ju inte annat än att älska människan.
 
 
DET GICK. DET GICK FAKTISKT!!! Haha, jag kan inte fatta att första videon här på bloggen blir med Justin Bieber. Men ärligt talat nu. Jag vet inte vad som är bäst. Antingen dramt i början, den totalt värdelösa rappen i mitten eller slagsmålet i slutet. Nej. Välj själva. Och om nu videon inte skulle vara till belåtenhet kommer låten ändå sitta på hjärnan i två dagar. Enjoy!
 An long as oyu LO-LO-LO-LO-LO-LO-LO-LO-LO-LOVE ME!
//Matilda

RSS 2.0