U T T R Å K A D

JAG ÄR SÅ JÄVLA UTTRÅKAD OCH RASTLÖS OCH HYPER OCH ALLT JOBBIGT SOM FINNS I VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Linnéa

SEGRA ELLER DÖ

Idag var det tävlingen på Vi i Travskolan! Sjukt nervöst måste jag säga, jag trodde jag skulle spy varenda gång dom skulle ge poäng. Fyfan. Men det var så sjukt roligt, och dom var så jäkla duktiga. Jag känner mig som en stolt mamma! Jag & Matild har allt drillat dom bra, haha.
Trodde allt skulle gå åt helvete när dom knappt samlade in några poäng på dom första frågorna, men efter typ fem frågor vände det och dom fick full pott på allt! Efter sista frågan ledde Jägersro med ETT poäng över oss. Dom hade dock fått två "uppdrag" där de fått lägga sina svar i kuvert, och därmed visste man inte hur ställningen såg ut i slutändan. Det var sjukt spännande.
Efter själva tävlingen hade vi en lunchpaus med musikunderhållning av ULRIK MUNTHER! HAHA, ojojoj vad jag sett fram emot detta. Jag blev dock lite besviken när jag insåg att jag faktiskt inte kunde några av hans låtar typ. HAha, nej, Ulrik, det är min framtida man tror jag. Fast nej, han är Felicias!!! JAG FICK HANS AUTOGRAF, jag KÖADE för den. Det var så pinsamt och Matild övergav mig den jäveln. Men jag slet för att få hans lilla autograf åt Felicia, MOHAHA.
Efter detta var det ett ponnylopp där tre av ungarna i laget var med, två var placerade; tvåa och trea. Superskoj! Sen kom det till att vi skulle få veta vem som segrat. Jag trodde faktiskt helt ärligt inte vi skulle slå Jägers, så jag blev jävlig paff när dom sa att det var dom som kom tvåa och inte vi. Visste ju då att det var vi som vann, och helt riktigt, VI VANN! Dom är så SJUKT JÄVLA DUKTIGA! Nu blir det SOLVALLA 15 augusti. IH! Jag är så stolt!!!
Intervjuade i vinnarcirkeln blev vi också. Och helt perfekt var det ju att det var Fredrik Persson som vann det loppet vi fick dela ut pris till, han är så grym!
Två gånger fick jag och Matild stå i vinnarcirkeln idag till och med! Uddetorp fick ju pris för att vi vann gymnasieligan och själv fick jag pris för att jag kom trea i utselningsligan. Helt okej dag faktiskt!!

SEGRANDE LAGET!!!!!!
/Mirielle/Stoltfotbollsmamma!

VINST

Gissa vilka som vann Vi i Travskolan idag då? JO, FÖR DET GJORDE AXEVALLA! Jag är så stolt över våra barn, de var superduperduktiga. Fick besöka vinnarcirkeln två gånger, hemskt nog. Först med barnen och sedan för Gymnasieligan. Det går bra nu!
//Matilda

Sista stalldagen!

IDAG HADE JAG OCH MATILD VÅR ALLRA SISTA STALLDAG FÖR ALLTID OCH EVIGT!!!!!!
Sorgligt faktiskt. Fast vi lär åka till stallet ändå, MEN ÄNDÅ.
Det har regnat i princip hela dagen, vart iskallt, blött och lerigt. Supermysigt! Fick köra Jabber i leran och det gick väl helt okej, det var inte överdrivet kul att köra i detta vädret. På eftermiddagen pysslade vi om hästarna som vanligt och jag ägnade MASSOR av tid åt Jabber! Helt otrolig, haha. Nej, men det är roligt att greja med dom där gamla gubbarna lite ibland, dom är så tacksamma för det. Jabber tyckte verkligen det var hur mysigt som helst och stod med grimman runt halsen och bara sov/gäspade//tuggade/slickade sig om munnen. Så mysigt! Han blev nog tio kilo lättare efter all jävla päls jag drog av med ryktstenen, herregud säger jag! För övrigt är nog Jabber den enda hästen som bokstavligt talat ÄLSKAR att bli klippt i öronen, konstiga häst.
Grejade också med pärlan som startar imorgon. Hon var ganska trevlig idag, men inte som de senaste gångerna. Men nu är hon "back-on-trackad" från topp till tå - det bästa sättet att förbereda sig för start, haha! Både häst och saker fixade inför imorgon, då jag ska sela henne till lopp fem. Ärligt talat tror jag fan hon har en chans, inga överdrivet bra hästar med. Kul om det skulle gå bra!
Hade också sista gången på Vi i Travskolan innan tävlingen idag, dom är så jävla duktiga! Hoppas vi vinner!!!
I helgen är det på landet festivalen med massa grejs,
Imorgon har jag kurs, näst sista gången och dom ska göra teoriprov, mohaha. Det kommer gå super, sen ska dom även få gå en "Skattjakt"!
På söndag är det tävlingen som gäller, och självklart ULRIK MUNTHER!
Nu ska jag nog sova snart så jag orkar gå upp imorgon.
Från "På landet festivalen 2010"
/Mirielle

GLAAAAAAAAAD

JAG ÄR SÅ GLAD!!
Spike är s'fjbÅO3UPIYSJUUUUUUUUUUUUUUUKT fin i benen! Hans gallor som han har haft nu ett tag försvann, bokstavligt talat på en natt. Kickis ben är åt det bättre hållet och båda är glada och nöjda med livet.
Jag körde världens bästa Kiara idag för första gången på alldeles för länge! Hon var lika underbar som vanligt <3 IIIIIIIIIH
Jag har cola, vattenmelon och chips. South park är på tv. Visserligen ett gammalt tråkigt avsnitt, men ändå.



/Lyckliga Linnéa

RSS 2.0